fbpx
5.8 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Hogyan válassz jól ruhát a különleges alkalmakra?

- Advertisement -

Nem, most nem az operában vagy egy nagyszabású estélyen viselt ruhakölteményeken lesz a hangsúly, hanem annál egy kicsit pajzánabb, pikánsabb hangulatot teremtünk most! Akár szingli vagy, akár párkapcsolatban élsz, a közelgő Valentin-nap mindenképp egy kitűnő lehetőség arra, hogy egy csábos szettbe bújva nyűgözd le a kiszemeltedet vagy épp a párodat!

Igen ám, de ha nem vigyázol, a vadító külsőből könnyen lehet vágyölő, ezért mindenképpen olvasd el a cikkünket, hogy ne érjen kellemetlen meglepetés a nagy napon!

Viselni tudni kell!

Bizonyára te magad is tapasztaltad már, hogy az olyan ruhákat viselve, amelyeket imádsz és amiben jól érzed magad, egyszerűen megnő az önbizalmad, még a mozgásod is más lesz. Nos, ugyanezt az érzést kell akkor is keresned, amikor az Erotikashow.hu erotikus ruhái között keresgéled a tökéletes darabot!

Ha ugyanis megtalálod azt, amiben kényelmesen érzed magad, amit komfortos viselni, nem vág be, nem szűk, nem érzed magad hülyén benne, akkor fogod tudni elengedni magad, és igazán önmagadat adni. Ugye te sem szeretnél feszengve hódítani?

Alkalomhoz illő!

Még azért várj egy kicsit, mielőtt a virtuális kosárba helyeznéd a ruhakölteményt, és nézd meg abból a szempontból is, hogy megfelelő választás-e arra az alkalomra, amire szánod!

Mást fogsz ugyanis viselni, ha a pároddal kettesben egy kis “privát” bulit toltok, és megint mást, ha a kedvenc szórakozóhelyedre szeretnél leugrani a szerelmesek ünnepén nem titkoltan annak reményében, hátha rád is rád talál a szerelem. 

Hasonló cikkünk:  Luxushotel helyett betontorzót kaptak a szolnokiak

Hiába szép a ruha, és lenne tökéletes a hálószobában, ha az utcán viseled, nem biztos, hogy a kívánt hatást éred el, szóval csak óvatosan a gerjesztő ruhadarabokkal!

Az alkatodról és a színválasztásról se feledkezz meg!

Nem, nem, még mindig várj egy kicsit! Tisztára olyan, mint egy elnyújtott előjáték, ugye? Csak semmi kapkodás, várd ki a végét! 

Előbb viszont nézd meg, hogy a kiszemelt darab még további két kritériumnak megfelel-e. Az egyik a fazon: arra kell, hogy nagyon figyelj, hogy valóban jól álljon, azt emelje ki rajtad, amit előnyös kiemelni; hol ápoljon, hol eltakarjon. A másik pedig a színválasztás, hiszen akad számtalan árnyalat, ami inkább sápaszt, így például ha alapból is hófehér a bőröd, nem biztos, hogy egy világos bézs vagy fehér ruha kívánatosabbá tenne. Bánj ügyesen a színekkel!

Vonzó anyag létezik?

Hát persze, hogy igen, hiszen ezért készülnek a szexi fehérneműk jellemzően ugyanazokból az anyagokból. Temérdek izgató holmit találsz selyemből, szaténból vagy neccből, hiszen ezek mind-mind vonzzák a tekinteteket és a persze a kezeket is!

Koronázd meg a szetted!

Mivel mással tehetnéd fel a pontot az i-re, ha nem egy káprázatos magas sarkú cipővel, természetesen tűsarokkal. Nem mondjuk, hogy sokáig rajtad marad, főként, ha a tökéletes szívdöglesztő szettedben leszel, amit hosszas latolgatás után rendeltél az Erotikashow.hu webshopjából!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...