fbpx
12.5 C
Kecskemét
2024. április 19., péntek

FRISS HÍREK

Akár indiai nőket is láthatunk majd teherautók volánja mögött Magyarországon

- Advertisement -

Európában, így Magyarországon is hamarosan indiai nők szállíthatnak elektronikai eszközöket és postai küldeményeket. Női teherautó-vezetőket keres Indiában a dán Baton Transport leányvállalata, a Baton Transport Hungary.

A cég képzést is biztosít a vezetői engedély megszerzésére, így nem feltétel a jogosítvány megléte. Első körben 25 indiai nőt keresnek, akik teherautó-vezetőként dolgoznának Magyarországon. Ha a projekt sikeres lesz, a szállítmányozó vállalat a következő öt évben 800 indiai nőt is felvehet.

A bér 1800 euró, azaz mintegy 680 ezer forint lesz, a cég szerint ugyanezért a munkáért egy magyar kamionsofőr is ennyit kap. Ahhoz, hogy ezt a bért megkapják, heti öt napot kell dolgozniuk, és napi 2×4,5 órát tölthetnek majd a volán mögött.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...