fbpx

FRISS HÍREK

Jobb ha tudják az ellenzéki tüntetők: Bencsik András szerint ők svábbogarak

- Advertisement -

A Hír TV Sajtóklub című műsorában fejtette ki gondolatait Bencsik András, a Demokrata főszerkesztője: nincs otthon a macska, cincognak az egerek. Ezek kinyomultak az utcára, és egyik pimaszabb volt, mint a másik.

Közölte mindezt azzal kapcsolatban, hogy amíg Orbán Viktor Kiskőrösön ünnepelte március 15-ét, az ellenzék a budapesti utcákon tüntetett. Bencsik kifogásolta, hogy a demonstrálók semmi mással nem foglalkoztak, mint az éppen jelen nem lévő jobboldal gyalázásával. Gúnyolódott azon, hogy a Szabadságmenet a Hősök teréről indult és az Andrássy úton vonult – éppúgy, mint a Békemenet. Nem mentek el a Parlamentig, mert a lábacskájuk elfáradt volna, de az Andrássy elejéig elmentek mind a százan.

A következtetést is levonta: „nemzeti ünnepen nem szabad elmenni, vagy ne menjen el mindenki vidékre, néhányan maradjanak Budapesten is, mert ezek a kis svábbogarak, ezek kitódulnak az utcára, mert látják, hogy lehet.”  

Itt megtekinthető:

Hasonló cikkünk:  A magyarok költik a legkevesebbet az EU-ban


via Népszava

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...