fbpx

FRISS HÍREK

Antal Kitti kerámiája a bükki AV performansz fókuszában

- Advertisement -

Április 18-án Budapesten rendezik meg a Kilátó Állomás audiovizuális előadást. Hargitai András és Gulyás Dóra AV performansz-sorozatának második részében kiemelt szerepet kap Antal Kitti kecskeméti keramikus művész alkotása. 

A helyszín és részletes leírás az esemény Facebook oldalán.

Hargitai András (Banyek // Antenna Hungaria) és Gulyás Dóra sorozatának második része egy szürreális dokumentarista jellegű mese az erdőben, ahol színészek hangjai, képzőművészek alkotásai és a környezet hangjai egy analóg animált fotókkal, videószintetizátorokkal elvarázsolt képi világban jelennek meg, monumentális elektronikus és elektroakusztikus zenékkel.

Bizonyos értelemben Antal Kitti műtárgya fókusz szerepet kapott a történetben. Mivel eléggé hasonlít egy mennykőre, ami a Földbe csapódik, így a Bükk erdei, természetes környezetében megjelenve könnyen asszociálhatunk majd egy természeti csapásra vagy éppen csodára. A különböző vizuális effektek és elemek ötvözésével pedig további ingereket és energiákat mozgatnak meg a performaszon dolgozó alkotók.

Hasonló cikkünk:  SZÍN-TÁR: Tizenötödik alkalommal találkoznak a színművészeti egyetemek Kecskeméten

A performansz első része elérhető itt.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Elstartolt a kecskeméti kampány, mutatjuk, kik jelentették be eddig a polgármesterjelöltjüket

Minden bizonnyal még többen lesznek a kecskeméti polgármesterjelöltek, de nyilvánosan eddig a Fidesz-KDNP, a Mi Hazánk és a Szövetség...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...