fbpx
18 C
Kecskemét
2023. szeptember 26., kedd

FRISS HÍREK

Fókuszban a környezet- és természetvédelem

A Bács-Kiskun vármegyei Rendőr-főkapitányság, a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság, a Gemenci Erdő- és Vadgazdaság, valamint a KEFAG Zrt. négyoldalú megállapodást kötött, amely szerint a lehetőségek kölcsönös kihasználásával, a felkészültségi szintjük emelésével, az ismereteik kicserélésével teszik hatékonyabbá a jogszabályokon alapuló feladataik végrehajtását.

A négy szervezet vállalta, hogy munkájuk során szorosabbra fűzik az együttműködést, és összehangolják a tennivalóikat a környezetvédelem szempontjainak kiemelt érvényesítése, az élővilág és a települési környezet megóvása érdekében.

Az együttműködésben rejlő lehetőségek hatékonyabban szolgálják a jogszabályok betartását, a jogsértő cselekmények megelőzését, felfedését, a természetkárosító és egyéb jogosulatlan cselekmények megelőzését, a jogosulatlan vadászat visszaszorítását, a környezet és a természet védelmét – remélik az aláírok, akik:

dr. Gulyás Zsolt r. dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, vármegyei rendőrfőkapitány, Ugró Sándor igazgató, Csonka Tibor vezérigazgató és Sulyok Ferenc vezérigazgató voltak.

Hasonló cikkünk:  A szupergazdagok egyre gazdagabbak

via Kiskunsági Nemzeti Park

Hasonló cikkünk:  Akár Kecskeméten is gyárthatják majd a Mercedes CLA elektromos utódját

Hirdetés

Felkapottak

Limuzin rozsdásodik a Lakos-tanya buszmegállónál, a buckavidék szomszédságában

Ha egyszer mesét írnak egy limuzinról, olyan befejezést kitalálni sem lehetne hozzá, mint amit az élet produkál: egy Lincoln...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...