fbpx

FRISS HÍREK

Gyurcsány még nem tervezi, hogy visszavonul

- Advertisement -

Gyurcsány Ferenc fiatalokkal találkozott, amiről egy videó került fel a volt miniszterelnök Facebook-oldalára. Nem érte váratlanul az egyik kérdés: Segítené vagy hátráltatná az ellenzéket, ha hátralépne?

Így válaszolt a DK elnöke:

  • nem úgy kell legyőzni Egerszegi Krisztinát, hogy azt mondjuk, maga ne induljon, kisasszony, hanem tessék jobbnak lenni,
  • 2010 óta legalább tíz ellenzéki formáció alakult – hol vannak, miért áll 2 százalékon az LMP és az MSZP, 5 százalékon a Momentum?
  • Aki gyurcsányozik, a Fidesz álláspontját mondja föl, „meg akarnak ölni a szó politikai értelmében, ez nem probléma, csak miért engedném?”
  • Amikor lemondott az MSZP elnöki posztjáról, az utcán leköpték, amikor a DK megalakult, 1 százalékon álltak, most viszont 20 százalékon.
Hasonló cikkünk:  Magyar és Tisza ezentúl együtt jár - pártot választott Magyar Péter

Gyurcsány is feltette a maga kérdését:

„Én menjek el? Mi a bűnöm? Tessék megmondani! Valaki bizonyította, hogy elvettem három forintot? Hogy cigányokat és zsidókat akartam kitelepíteni? Valaki bizonyította, hogy ki akartam vinni az unióból Magyarországot?”

Gyurcsány szerint az ellenfelei szeretnék kirugdalni a politikából, mire „a még gyengébb és még közepesebb, a saját oldalamon lévő csávók, merthogy tehetségtelenek, ezt látják a legkönnyebb megoldásnak, hogy megszabaduljanak tőlem. Tessék legyőzni, tessék jobbnak lenni, tessék egy jobb országot csinálni, és elmegyek a francba. 62 éves vagyok, nincs már sok időm, még egy harminc évet nyomok nekik, hogy örüljenek” – mondta a DK elnöke.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...