fbpx
14 C
Kecskemét
2023. október 4., szerda

FRISS HÍREK

Tegye teraszát tökéletesen használhatóvá nagy méretű napernyők segítségével!

Hiába a tökéletesen megtervezett és kivitelezett terasz, ha nem gondoskodunk az időjárás elleni védelemről, hiszen a legnagyobb nyári melegben lehetetlen megmaradni a tűző napon megfelelő árnyékoló hiányában.

A teraszárnyékolás legegyszerűbb, mobil megoldását a napernyők jelentik, amelyek nemcsak az otthonok napvédelmére, hanem éttermek, kávézók, szállodák teraszainak, medencepartjainak árnyékolására is megfelelőek. Találja meg az Ön számára legideálisabb árnyékolást, élvezze a szabadban töltött időt teljes védelemben!

Találja meg a legjobb megoldást!

A teraszok árnyékolásának számtalan módja létezik, a választást a költségvetés és az igények függvényében kell meghozni. Hívja a teraszfedésekkel foglalkozó Teraszok.hu munkatársait, mert ők hasznos tanácsokat tudnak adni a lehetőségekről. A napernyő a legegyszerűbb, de esztétikus megoldás a teraszra.

Az ideiglenes szerkezetek közül a napernyők nemcsak stabilak és nagy területet képesek lefedni, hanem akár LED világítással, szélálló kivitelben, egyedi méretekben is rendelhetőek.

Kaphatók fix árnyékolók is a Teraszok.hu oldalon, de a legkülönbözőbb megoldások közül választhatunk magunknak, akár teraszfedést vagy napellenzőket is. Legfontosabb, hogy tudjuk milyen igényeink vannak, a többiben majd a Teraszok.hu munkatársai segítségünkre lesznek. A manapság méltán népszerű bioklimatikus pergolákat is megtaláljuk terékpalettájukon.

Otthonokba, vendéglátóhelyekre

A masszív anyagokból készült napernyők professzionális megoldással szolgálnak a különböző színeknek és formáknak köszönhetően lakossági és közületi felhasználásra egyaránt. A Teraszok.hu HoReCa szakemberei külön a Kávézók, éttermek, hotelek tulajdonosai számára nyújtanak profitnövelő megoldásokat. Így az időjárásnak kevésbé vannak kitéve a teraszos és kinti vendéglátó helyek.

Hasonló cikkünk:  Hekkerek cenzúrázzák a kormánytól független újságírást Magyarországon

Annak érdekében, hogy tökéletes árnyékolást biztosítsanak, vásárlás előtt néhány szempontot át kell gondolni:

  • Méret: Gondolja át, hogy kis vagy nagy méretű, konzolos vagy hagyományos kialakítású lenne-e a megfelelő Önnek. Mit szeretne elhelyezni alatta, hogyan legyen rögzítve?
  • Mozgathatóság: A mobilitás vagy a robosztus kialakítás a fontosabb? Kézzel nyitható vagy automata legyen? A nyitórendszer kiválasztásakor mérlegelje, hogy mire és milyen gyakran fogja használni a napernyőt.
  • Forma: A klasszikus kerek napernyők kisebb terület árnyékolására alkalmasak, a szögletesekből akár többet is egymás mellé állíthat hézagmentesen. A dupla ernyők még nagyobb területet képesek árnyékolni.
  • Szélállóság: A sávos kialakításúak jobban ellenállnak a szélterhelésnek, illetve a beton, gránit súlyozott lábbal rendelkezők, valamint a földbe süllyesztett változatok a stabilabbak.
Hasonló cikkünk:  Akár Kecskeméten is gyárthatják majd a Mercedes CLA elektromos utódját

Mit vegyen még figyelembe?

Mivel a napernyők ki vannak téve az UV-sugárzásnak, az esőnek és a szélnek, tartós, akár dupla anyagból kell készülniük. Nagy szélben nem használhatóak. A maximális védelem érdekében használaton kívül ajánlatos védőburkolatban tárolni őket.

Vendéglátóhelyek teraszain a vendégek, az asztalok napvédelmére tökéletes megoldást jelentenek a különféle napernyők.

Hirdetés

Felkapottak

Pesty László első „ügye” a Kecskemét melletti gyümölcsfeldolgozó pár milliárdos csalása

A 24.hu írta meg hétvégén, hogy Pesty László közzétette az első ügyet, ami szerinte a NER működését mutatja be. Pesty...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...