fbpx
19.5 C
Kecskemét
2023. május 30., kedd

FRISS HÍREK

1 millió fölé emelnék a Kecskeméti TV vezetőjének fizetését

Csütörtökön ülésezik a közgyűlés pénzügyi bizottsága, amely az egyik előterjesztés alapján dönt majd bizonyos önkormányzati tulajdonú cégek vezetőinek fizetéséről. Túlnyomórészt emelésről van szó, egyetlen esetben csak átrendezésről. Utóbbi kategóriába esik Ivkovicsné Béres Tímea, aki a Kecskeméti Junior Sport Kft. ügyvezetője és egyben ugyanitt a kosárlabda sportág szakmai igazgatója is. Előbbiért bruttó 480 ezer forintot kap most, utóbbiért bruttó 1 millió 100 ezer forintot. Az ügyvezetői díjat emelik, a sportigazgatóit csökkentik, de összességében marad a fizetése 1 millió 580 ezer forint, ha elfogadja így a bizottság.

A Hírös Agóra ügyvezetőjének (Barta Dóra) a fizetését 10%-kal emelnék meg, így tehát a jelenlegi bruttó 900 ezer forintról bruttó 990 ezer forintra nőne a bére.

Egy év után újabb béremelés az önkormányzati sajtó vezetőjének

A Kecskeméti Televízió Kft. ügyvezetőjének (Kozák Polett) a fizetését 20%-kal emelnék, így az a mostani bruttó 880 ezer forintról 1 millió 56 ezer forintra nőne. Kozák Polett 2020 szeptemberében vette át az igazgatói széket Bán Jánostól, bruttó 650 ezer forintos fizetéssel. A 2022-es országgyűlési választási kampány finisében adta be az előterjesztést Szemereyné Pataki Klaudia polgármester, hogy a KTV főszerkesztőjének a fizetése legyen bruttó 880 ezer forint. Ez emelkedne tehát 1 millió fölé, ha a bizottság jóváhagyja.

Hasonló cikkünk:  Április 29-én SZÉP Kihívás – a héten még bárki nevezhet a három túratávra

A Kik-For Kft. ügyvezetője Nagy Gábor Tibor. Most csaknem 1 millió 59 ezer forintot keres. Ezt emelnék meg 10%-kal. Így lenne majdnem 1 millió 165 ezer forint 2023. január 1-jétől visszamenőlegesen.

Hasonló cikkünk:  A kecskeméti labdarúgócsapat kedvenc ellenfelei

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. ügyvezetője Hári Ernő, aki bruttó 970 ezer forintot keres. 15%-os emelést tartanának szükségesnek, így a fizetése 1 millió 115 ezer forint lesz 2023. január 1-jétől visszamenőlegesen, ha a pénzügyi bizottságon átmegy a javaslat.

A Termostar Kft. ügyvezetője, Horváth Attila jelenleg bruttó 1 millió 625 ezer forintot keres. Neki 20%-os emelést javasolnak 2023. január 1-jétől visszamenőlegesen, így kedvező döntés esetén a fizetése bruttó 1 millió 950 ezer forint lesz.

A Városi Alapkezelő Zrt. vezérigazgatója dr. Várady Zoltán, aki jelenleg 1 millió 910 ezer forintos fizetéssel büszkélkedhet. 10%-os emelést indokol az előterjesztés, így bruttó 2 millió 101 ezer forintra nőhet a bére 2023. április 1-től visszamenőlegesen.

 

 

 

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...