fbpx
14 C
Kecskemét
2023. október 4., szerda

FRISS HÍREK

Én, a Gyula meg az Ottó – avagy hogy kerül a Tüskevár a KecsUPra?

Hol most a Malom áll – lassan 20 éve? -, ott volt anno a Galaxis. A Taxis a Street View szerint még üzemel, a Csöpi épülete látszólag megvan, a Rákoczi úton is megtaláltam a Fortuna helyét. Nagyjából ezeken a helyszíneken kezdtem el megismerkedni az alkoholos italok okozta örömökkel, és – ne kerteljünk! – a bánatokkal is. Jóban, rosszban, kutyaharapást szőrével, sic transit gloria mundi.

Volt pár kanyar, mire az alapkoncepciót meg nem tagadva, sőt arra építve eljutottam oda, hogy az italoknak már nem csak az egységnyi hatásra jutó költsége, hanem a története, a kultúrája és végül a gasztronómiája is érdekelni kezdett. Addigra bőven elhagytam a várost, ahová most virtualice visszatérek. A KecsUP volt olyan kedves, hogy megkeressen, és megkérjen, hadd szemlézhessen a kidolgozottnak és professzionálisnak nagyon nagy jóindulattal sem nevezhető, ellenben alpári – ha már csak bő 30 km-re van onnan – és gonzo – ez utóbbi meg szép eufemizmus az ittasságra – YouTube csatornám videói közül.

Hasonló cikkünk:  Ismét Bárány Napokat tartanak, Bács-Kiskunból négy étterem csatlakozott a kampányhoz

Tüskevár – sör tüskével. Meg koncepcióval, történettel, nagyon különleges italokkal, spirituális emelkedettséggel. Legalábbis ez a mára már majdnem ötéves terv, aminek teljesüléséről nem az Országos Tervhivatal dönt, hanem az értő néző győződhet meg saját szemével, kezdetnek egy Kecskeméthez is kötődő italpárral: jó szórakozást!

Hasonló cikkünk:  "Egy reality főzőműsorban rengeteget lehet tanulni, akár az amatőröktől is"

Hirdetés

Felkapottak

Pesty László első „ügye” a Kecskemét melletti gyümölcsfeldolgozó pár milliárdos csalása

A 24.hu írta meg hétvégén, hogy Pesty László közzétette az első ügyet, ami szerinte a NER működését mutatja be. Pesty...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...