fbpx
4.2 C
Kecskemét
2024. április 23., kedd

FRISS HÍREK

Én, a Gyula meg az Ottó – avagy hogy kerül a Tüskevár a KecsUPra?

- Advertisement -

Hol most a Malom áll – lassan 20 éve? -, ott volt anno a Galaxis. A Taxis a Street View szerint még üzemel, a Csöpi épülete látszólag megvan, a Rákoczi úton is megtaláltam a Fortuna helyét. Nagyjából ezeken a helyszíneken kezdtem el megismerkedni az alkoholos italok okozta örömökkel, és – ne kerteljünk! – a bánatokkal is. Jóban, rosszban, kutyaharapást szőrével, sic transit gloria mundi.

Volt pár kanyar, mire az alapkoncepciót meg nem tagadva, sőt arra építve eljutottam oda, hogy az italoknak már nem csak az egységnyi hatásra jutó költsége, hanem a története, a kultúrája és végül a gasztronómiája is érdekelni kezdett. Addigra bőven elhagytam a várost, ahová most virtualice visszatérek. A KecsUP volt olyan kedves, hogy megkeressen, és megkérjen, hadd szemlézhessen a kidolgozottnak és professzionálisnak nagyon nagy jóindulattal sem nevezhető, ellenben alpári – ha már csak bő 30 km-re van onnan – és gonzo – ez utóbbi meg szép eufemizmus az ittasságra – YouTube csatornám videói közül.

Hasonló cikkünk:  Diákszakácsok, leendő cukrászok és pincérek versengtek a Széchenyiben

Tüskevár – sör tüskével. Meg koncepcióval, történettel, nagyon különleges italokkal, spirituális emelkedettséggel. Legalábbis ez a mára már majdnem ötéves terv, aminek teljesüléséről nem az Országos Tervhivatal dönt, hanem az értő néző győződhet meg saját szemével, kezdetnek egy Kecskeméthez is kötődő italpárral: jó szórakozást!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...