fbpx
7.3 C
Kecskemét
2024. április 23., kedd

FRISS HÍREK

Jelentős árcsökkenés lesz a benzinkutakon

- Advertisement -

A Holtankoljak.net írja, hogy pénteken jelentősen csökkenni fognak a hazai üzemanyagárak. Piaci források szerint a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára is érezhető mértékben csökken május 5-én.

A benzin literenként 10, míg a gázolaj literenként 18 forinttal lesz olcsóbb. Ezzel tovább nyílik az árolló a két termék között, hiszen az eddigi is olcsóbb dízel ára csökken nagyobb mértékben. A portál szerint a nagykereskedelmi árak változása várhatóan a kiskereskedelmi árakban is megjelenik majd.

Az alábbi árakkal találkozhatunk a hazai kutakon: a 95-ös benzin várható átlagára 580 Ft/literről 570 Ft/literre változik, míg a gázolajé 567 Ft/literről 549 Ft/literre.

Ennél lehet olcsóbban – helyenként jóval olcsóbban is tankolni – ezért átlagár. Benzint is lehet már most több helyen 563-565 forintos áron tankolni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...