fbpx
7.3 C
Kecskemét
2024. április 23., kedd

FRISS HÍREK

Szalai Gábort, a Kecskemét védőjét is behívta Marco Rossi a magyar futballválogatott keretébe

- Advertisement -

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya meghívta a júniusi Európa-bajnoki selejtezőkre készülő keretébe Szalai Gábort, a Kecskemét 22 éves védőjét.

Rossi a kecskeméti védőről azt mondta, hogy kisebb hullámvölgyekkel ugyan, de nagyszerű szezont futott, remek fizikai adottságai vannak, ráadásul ballábas, amire szükség van a keretben.

A Montenegró és Litvánia elleni Eb-selejtezőkről szólva Rossi kijelentette, hogy a montenegróiak elleni meccs lesz a nehezebb. „Ott idegenben játszunk egy olyan pályán, ami nem igazán szabályszerű véleményem szerint. Ez nem alibi, de ismerni kell a nehézségeket, melyekkel szembe találhatjuk magunkat. A montenegróiak taktikailag és játékosminőségben is erősek, a rangsorban ugyan mögöttünk vannak, de nagyon kemény összecsapásra számítok. Ha onnan el akarjuk hozni a három pontot, akkor szinte tökéletes meccsre van szükség” – mondta.

A G csoportban szereplő magyar válogatott márciusban a bolgárok elleni 3-0-s győzelemmel kezdte a kvalifikációs sorozatot, június 17-én Montenegró otthonában lép pályára, három nappal később pedig a litvánokat fogadja a Puskás Arénában.

Hasonló cikkünk:  Szemereyné Pataki Klaudia lesz a kormánypártok polgármester-jelöltje

A magyar válogatott kerete:

kapusok:

  • Dibusz Dénes (Ferencváros), Demjén Patrik (ZTE FC), Szappanos Péter (Budapest Honvéd)

védők:

  • Balogh Botond (Parma), Botka Endre (Ferencváros), Lang Ádám (Omonia Nicosia), Willi Orbán (RB Leipzig), Szalai Attila (Fenerbehace), Szalai Gábor (Kecskeméti TE)

középpályások:

  • Baráth Péter (Ferencváros), Bolla Bendegúz (Grasshoppers), Ferenczi János (Debreceni VSC), Kerkez Milos (AZ Alkmaar), Kleinheisler László (Panathinaikosz), Nagy Ádám (AC Pisa), Nego Loic (MOL Fehérvár), Styles Callum (Millwall)

támadók:

  • Ádám Martin (Ulszan Hyundai), Csoboth Kevin (Újpest FC), Gazdag Dániel (Philadelphia Union), Kalmár Zsolt (DAC), Sallai Roland (Freiburg), Szoboszlai Dominik (RB Leipzig), Varga Barnabás (Paksi FC)

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...