fbpx
18 C
Kecskemét
2023. szeptember 26., kedd

FRISS HÍREK

Te mire költenéd Kecskeméten a fel nem ajánlott 1%-os SZJA-t?

Kecskeméten számos olyan terület van, amelyre az 1%-os felajánlásokból érdemes lehet költeni. Adunk pár ötletet, szerintünk az alábbi területeken lehet például fontos támogatást nyújtani:

  1. Oktatás: Az oktatásra fordított támogatás segíthet a helyi iskolák fejlesztésében, a tanulási környezet javításában, valamint az oktatási eszközök, technológia és programok beszerzésében. Ez lehetőséget adhat a diákoknak a minőségi oktatásra és a tehetséggondozásra.
  2. Egészségügy: Az egészségügyi szolgáltatások fejlesztése és támogatása hozzájárulhat az egészségügyi ellátás javításához Kecskeméten. Ez magában foglalhatja az egészségügyi intézmények felszerelését, gyógyszerek beszerzését, egészségügyi programok támogatását és az egészségmegőrzést elősegítő kezdeményezések támogatását.
  3. Kulturális és művészeti tevékenységek: Kecskemét gazdag kulturális és művészeti élettel rendelkezik. Az 1%-os felajánlások segíthetik a helyi múzeumok, galériák, színházak, zenei vagy táncos csoportok, kulturális fesztiválok és rendezvények támogatását. Ez hozzájárulhat a kulturális örökség megőrzéséhez és a kulturális élet gazdagításához.
  4. Szociális szolgáltatások: Az 1%-os felajánlások segíthetnek a rászorulóknak, a szociálisan hátrányos helyzetben lévőknek és a krízishelyzetben lévő családoknak. Ez magában foglalhatja az élelmiszersegélyprogramok, a hajléktalanellátás, a gyermekvédelem és más szociális programok támogatását.
  5. Környezetvédelem és fenntarthatóság: Kecskemétnek vannak környezetvédelmi kihívásai, és az 1%-os felajánlások jók lehetnek a helyi környezetvédelmi kezdeményezések, fenntarthatósági programok, zöldterületek megóvása és fejlesztése, valamint a környezeti nevelés támogatására. Ez lehetőséget adhat a város zöldítésére, az energiatakarékossági projektekre és az ökológiai tudatosság növelésére.
  6. Sport és rekreáció: Az 1%-os felajánlásokkal lehet támogatni a sportklubokat, sporteseményeket, sportinfrastruktúra fejlesztéseket és a lakosság egészséges életmódhoz való hozzáférését. Ez elősegítheti a sportolási lehetőségek bővítését, a tehetséggondozást és a közösségi egészség és jólét javítását.
  7. Fiatalok és ifjúság: Az ifjúsági programok, ifjúsági központok, oktatás és szabadidős tevékenységek támogatása kulcsfontosságú lehet a fiatalok fejlődése és érdekeinek képviselete szempontjából. Az 1%-os felajánlásokkal lehetőség nyílik a fiatalok oktatási és szabadidős lehetőségeinek bővítésére, tehetséggondozásra, mentorprogramokra és ifjúsági kezdeményezések támogatására.
Hasonló cikkünk:  Tartós fogpótlások alacsony komplikációs aránnyal

Fontos hangsúlyozni, hogy az 1%-os felajánlások elosztása az adózók döntésén múlik, de a legfontosabb az, hogy ne hagyják a közös kötlségvetésben ezt az 1%-nyi lehetőséget sem a kecskemétiek, hanem döntsenek saját értékrendjüknek megfelelően!

2023-ban kiadónk, az Áramlat Alapítvány is jogosult az 1%-os SZJA felajánlások fogadására. Amennyiben úgy érzi, hogy ezzel a kis lépéssel tudja támogatni Kecskemét nyilvánosságának fejlődését, kérjük, az adóbevallásában jelölje meg szervezetünket:
Áramlat Alapítvány
Adószám: 19235743-1-03

Hasonló cikkünk:  Elkeserítő képet mutat a magyar rákstatisztika, Bács-Kiskun megyében is sok a beteg

Hirdetés

Felkapottak

Limuzin rozsdásodik a Lakos-tanya buszmegállónál, a buckavidék szomszédságában

Ha egyszer mesét írnak egy limuzinról, olyan befejezést kitalálni sem lehetne hozzá, mint amit az élet produkál: egy Lincoln...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...