fbpx

FRISS HÍREK

Trendi tavaszi és nyári cipők a mindennapokra

- Advertisement -

Manapság már senki sem tudja elképzelni az életét valamilyen színes és kényelmes sneaker nélkül. Ezek nemcsak a sportolóknak készülnek, hiszen napjainkban nagyon sokan szívesen viselik ezeket a hétköznapok során is. Ahogy változik a világ, változnak az elvárások és az igények. Évek óta a sneakerek azok, amelyek uralják az utcákat, minden második ember lábán ezeket látjuk. Nem véletlen, hiszen mind a tavaszi, mind a nyári, de sokszor még az őszi időszakban is kiváló választásnak bizonyulhatnak. 

Ebben a cikkben ezeket mutatjuk be részletesebben. 

A sneaker cipők rövid története

A Borgo.hu mutatós sneakerjei több éve a kínálat részét képezik, nem véletlen, hiszen a lábbeli története több mint 100 éves, így nagyon sikeres és népszerű. A 20. század eleje óta nagyon sokat változott a világ, így az eredeti sneakerekhez képest a mai változatok már egész máshogy néznek ki. Az eredetileg mozgásra szabott sportcipők ma már nem kizárólag a sportolók kedvencei, hiszen széles körben elterjedt, kultikus viseletnek bizonyulnak. 

A népszerűségét bizonyítja, hogy nem mindenki venne azonnal magának egy ilyen darabot, de szinte nincs olyan híres márka, aki ne dobott volna már piacra egy saját változatot, emiatt azonban tény, hogy mindenki vágyik rá. A Skechers sneakerjeinek sikeréről már mindannyian hallottunk, de ott vannak még a stílusos Vagabond modellek is, amelyek szemet gyönyörködtetőek, lábat kényeztető kialakítást kaptak. A testmozgáshoz és aktív mindennapokhoz előszeretettel viselt sneakereket könnyen meg lehet különböztetni a tornacipőktől, hiszen rugalmasak, komfortosak és remekül alkalmazkodnak a láb formájához. 

Hasonló cikkünk:  A Greenpeace keresett, de csak elvétve talált új visszaváltási díjas italcsomagolásokat a hazai boltok polcain

Lenyűgöző talpkialakítás és maximális kényelem

A kopásálló gumitalpnak köszönhetően a sneakerek magabiztos járást biztosítanak a viselőjük számára. Remek választás esős napokon, amikor nedves és csúszós a talaj, de bátran hordható testmozgás közben is, hiszen tartja a lábat, nem fáj benne sem a talp, sem pedig a boka. Ehhez jön a fejlett gyártási technológia, aminek hála pedig memóriahabos kialakítást kaptak, így kerülnek a boltok polcaira. 

Hosszabb távon mindenkinek hálás lesz a talpa azért, hogy gondolt rá. Egy hosszabb sétának nem kell fájdalmasnak lennie, lehet az komfortos, pihentető, olyan, ami kikapcsolja az embert. Egy intenzív futóedzés, esetleg egy teniszmeccs közben ugyanúgy jól érezhetjük magunkat, mintha a felhőkön sétálnánk.

Skechers és Vagabond típusok

Az egyik legkedveltebb jelenleg a Skechers UNO, ezen belül is a Stand on Air piros női sneaker, amely nem újdonság, azonban még mindig dögös megoldás a hétköznapokra. Persze azért nem mehetünk el szó nélkül a Knup I-Cax 523 mellett sem, ami mellett ott van a Tamaris fehér lábbelije is, amely szintén egy káprázatos darab. 

A Vagabond kedvelt sneakerje pedig színben és formában is remekül passzol farmerhez, esetleg egy bohókás tavaszias ruhához. A szivárvány szinte minden árnyalatában kaphatóak, így kiválaszthatjuk a stílusunkhoz legközelebb álló modellt.

(X)

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...