fbpx
23.5 C
Kecskemét
2023. szeptember 21., csütörtök

FRISS HÍREK

Hogy biztosan jól indulhasson el a nap

Mindenki számára vannak otthon fontos helyiségek és még fontosabb helyiségek. Hogy remekül és mindenféle galibák nélkül indulhassanak el a hétköznapok, de az álmos és lassabb munkamentes napok is, érdemes a fürdőszobát nagyon praktikusan, mégis harmonikusan berendezni. Kiváló és szép berendezéssel ez a feladat nem is lesz teljesíthetetlen küldetés.

Tegye rendezettebbé a fürdőszobát!

A butorpiac.hu minőségi fürdőszoba szettjeivel remek segítséget kap mindenki, aki a fürdőszobájának a felújítását vagy átalakítását fontolgatja. Az oldalon található és egyszerűen megrendelhető bútorokkal igen jelentős tárolóhelyhez juthatunk, ezek pedig módot adnak a fürdőszobában használatos apró-cseprő, de akár még a nagyobb holmik elpakolására és rendezett tárolására is.

Ezzel igazán szebbé és sokkal harmonikusabbá tehető ez a fontos terület az otthonunkban. Emellett pedig a helyiség rendben tartása és megfelelő higiéniájának biztosítása is sokkal egyszerűbb lesz így az átalakítást követően.

Csak alapos mérlegelés és gondos tervezés után válasszon

Persze attól függően, hogy mekkora a fürdőszobában rendelkezésre álló terület és milyen a helyiség formája és az arányok ott, lehet választani többféle kialakítású szettet. Ha kicsi a hely, akkor elég lehet egy mosdószekrény mosdóval és egy tükör vagy egy tükrös polc a falon. Ezzel a puritán megoldással is sok hely nyerhető és igazán ízléses enteriőr alakítható ki.

Ha viszont már nagyobb hellyel gazdálkodhat, akkor már több elem is beférhet ebbe a térbe. Ilyen esetben még szóba jöhet egy-egy magasabb szekrény is, vagy akár egy olyan praktikus bútordarab, amely képes befogadni alul a mosógépet. Felette pedig kiváló tárolóhelyet biztosíthat egy kétajtós szekrényrész, vagy akár egy nyitott polcos elem is.

Hasonló cikkünk:  Megszűnt a bölcsődei finanszírozás

Ezek a megoldások az egyszerűség és a praktikusság kiváló ötvözésére remek példát jelentenek, emellett pedig nagyon sok szükséges fürdőszobai cikket vagy textilt is lehet gond nélkül tárolni bennük.

Hasonló cikkünk:  Szolnokon, vagy nem Szolnokon mutatott példát a hattyúcsalád?

Ahol minden elfér

Aki a fürdőszobát rendezi be, annak persze nagy gondossággal érdemes a tér minden egyes négyzetcentiméterével gazdálkodnia. Itt indul sokak számára a nap aktív része és itt is zárul le. A kiválasztott bútorokkal és kiegészítő elemekkel jelentősen hozzátehet a mindennapok sikerességéhez.

Ha nem kell keresgélni a holmikat, mert mindennek lesz jól bejáratott és ismert helye, akkor máris zökkenőmentes lehet az indulás. Érdemes a kisebb terekbe világosabb felületeket választani, ami igaz a fürdőszoba szettek színválasztására is. Optikailag sokkal nagyobbnak lehet a világosabb árnyalatok között a valóságos teret érzékelni. A megfelelő világítással, valamint a tükrökkel és a csillogó vagy reflexiós felületekkel ez a hatás még fokozható.

A kiváló fürdőszobai bútor szettekkel erőteljes támogatást kaphat mindenki a tökéletes fürdőszobai tér kialakításához, ahol minden elfér praktikusan és mindenki remekül érzi magát.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...