fbpx
14 C
Kecskemét
2023. október 4., szerda

FRISS HÍREK

A szavazás napjára tüntetést szerveznek a parlament elé a státusztörvény ellen

Az Egységes Diákfront és az aHang egész napos tüntetést szervez keddre a Kossuth térre Legyünk mi a változás! címmel a státusztörvény ellen. Az országgyűlés kedden szavaz a törvényről, ezért döntöttek úgy a szervezők, hogy egész nap kint lesznek a parlament előtt.

7 óra 30 perctől lesz a gyülekező, 11 órától pedig élőben közvetítik a szavazást is. 13 órától „alternatív közösségi programokkal készülnek”, az eseményzáró pedig 19 órától 21 óráig tart.

„Nem számítunk nagy meglepetésre: a Kormány megmutatta, hogy továbbra is a bosszútörvény adta retorzióktól reméli a pedagógusok, a szülők, és a diákok beletörődését a tarthatatlan oktatási állapotokba” – írják a aHang közösségi oldalán.

Mint ismert, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter nemrég azt mondta: a tanárok csendes többsége egyetért a státusztörvénnyel. Némi minimális engedményt azért végül tett a kormány a pedagógusoknak.

Hasonló cikkünk:  Többen nem örülnek Lázár Horthyt méltató szavainak

via 24.hu

Hasonló cikkünk:  Semjén köz nélküli közmeghallgatásokat szeretne

Hirdetés

Felkapottak

Pesty László első „ügye” a Kecskemét melletti gyümölcsfeldolgozó pár milliárdos csalása

A 24.hu írta meg hétvégén, hogy Pesty László közzétette az első ügyet, ami szerinte a NER működését mutatja be. Pesty...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...