fbpx
17.2 C
Kecskemét
2023. szeptember 25., hétfő

FRISS HÍREK

Mert nem kell minden kezdetnek nehéznek lennie…

Azt már megszokhattuk, hogy az új élethelyzetek, a kezdetek szinte kivétel nélkül mindig nehézséget okoznak. Gondolj csak bele, egy új munkahely, egy költözés vagy egy szakítás mennyi sok nehézséget okoz. Bele kell lendülni az új szituációba, és ez nem mindig könnyű.

Persze aztán vannak azok az esetek is, amikor korántsem ilyen nehéz elkezdeni valamit. Itt jusson eszedbe a legutóbbi fantasztikus együttléted a pároddal! Ugye, nem volt nehéz kezdeményezni? Mai írásunkban ezt a kezdeményezést szeretnénk tovább könnyíteni számotokra, így ha szeretnél minél több pazar aktust, akkor feltétlenül olvass tovább!

Szükség van-e az előjátékra?

Nos, azt kell, hogy mondjuk, hogy leginkább neme válogatja, hogy ki hogyan válaszol erre a kérdésre. Ami viszont nem kérdés, hogy ha már szántok rá kellő időt és energiát, akkor azt a Szexaruhaz.hu Szexshop előjátékhoz való játékszereivel tegyétek. Ha így cselekedtek, akkor még az is meg fogja kedvelni az előjátékot, aki amúgy alapvetően nem rajongott érte, vagy nem érezte annak létjogosultságát.

Hogy miért is lehet ez? Sajnos azt kell, hogy mondjuk, hogy ez az emberi fejlődésben gyökerezik, ugyanis hosszú évszázadokon keresztül azt sulykolták, hogy a szexuális aktus az utódnemzést kell, hogy szolgálja, nem pedig holmi testi örömöt. 

Szerencsére egyre több az olyan generáció, aki tudja, hogy miért is olyan fontos az előjáték! Ez alapozza meg ugyanis az együttlétet, segít egymásra és a szexre hangolódni, és ha ügyesen csinálod, akkor sokkal intenzívebbé válik az élmény!

Hasonló cikkünk:  Mindenki az infláció markánsabb lassulását várta

Kell-e hozzá eszköz?

Természetesen nincsenek kőbe vésett szabályai az előjátéknak. Van, aki messzebbről szeret indítani, és egy forró fürdővel vagy masszázzsal vezetné be a szexet, míg mások akár rögtön a húrok közé csapnak. Amikor éppen ami jólesik mindkét félnek, azt érdemes követni.

Hasonló cikkünk:  Mindenki az infláció markánsabb lassulását várta

Ugyanez igaz az eszközhasználatra is. Ne vedd kötelező jellegűnek, csak akkor használd, használjátok, ha valóban van rá igényetek.

Ekkor viszont bőven válogathattok a vibrátorok, páros vibrátorok, dildók, mellbimbó vibrátorok, szemtakarók, paskolók, masszírozó vibrátorok, szexi fehérneműk és jelmezek, korbácsok vagy anál dildószettek széles választékából.

Nem muszáj persze egyetlen játékszer mellett elköteleződni, érdemes folyamatosan bővíteni az otthoni arzenált, hiszen nincs is annál jobb érzés, mint amikor a partnereddel együtt tudjátok kiválasztani, hogy aznap éppen melyik extrához van kedvetek!

Fő az őszinteség!

Egy párkapcsolatban hatalmas jelentőséggel bír az őszinteség és a nyíltság, és ez hatványozottan igaz a szexuális életetekre.

Ha bármelyik fél úgy érzi, hogy számára nem komfortos az előjáték minősége, mennyisége vagy formája, akkor annak mindenképp érdemes hangot adni. Csak úgy lehet ugyanis egészséges a szexuális életetek, ha mindkettő fél egyformán komfortosan érzi magát benne. Amint láthatod, ez a Szexaruhaz.hu Szexshop webáruházán biztosan nem fog múlni!

Hirdetés

Felkapottak

Kerékpárral tekert esküvőjére az ifjú pár Kecskeméten, éppen az autómentes napon

A kecskeméti Juhász Imre és Juhász Eliza mindketten imádnak bringázni, így nem is volt kérdés számukra, hogy menyasszonyi autó...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...