fbpx
14 C
Kecskemét
2023. október 4., szerda

FRISS HÍREK

Tegnap közel egy óra késéssel indult el Szegedről a Kecskeméten is áthaladó, és a Balatonhoz közlekedő Aranyhíd expressz

Néhány hete, június 17-én lépett életbe a MÁV-Volán-csoport nyári menetrendje. A korábbi évekhez hasonlóan idén is naponta közlekedik a Szegedet Balatonszentgyörggyel közvetlenül összekötő Aranyhíd expresszvonat, mely Kiskunfélegyházát, Kecskemétet és Ceglédet is érinti.

„A Szegedről 7:57-kor Balatonszentgyörgyre induló Aranyhíd expressz (1787) járműhiba miatt előreláthatólag 50 perc késéssel indul” – osztotta meg tegnap reggel a hírt oldalán a Mávinform.

Facebook-poszt alatti kommentekből az derül ki, hogy az egyik utas szerint egy óráig tartott, mire kicserélték a klímahibás kocsit, és a helyzetről tájékoztatást sem nagyon kaptak a vasúttársaságtól, a poszt maga is akkor került ki, amikor a vonat már elindulhatott.

Sorozatos műszaki hibák, állandó késések

Nem csupán az Aranyhíd expressz járt pórul: a Mávinform a nap folyamán több meghibásodásról, késésről, illetve pótlóbuszokkal történő kiváltásról is hírt adott.

Hasonló cikkünk:  A Szeged–Röszke-vasútvonal költségvetését 5 milliárddal toldották meg

Vitézy Dávid szerint már drámai a helyzet a MÁV-nál, a nyári szezont is kérdéses, hogyan fogják kibírni. A Telex pedig nemrég írt arról a Hvg360 cikkét szemlézve, hogy nem tudja garantálni a MÁV, hogy a nyáron hűvösben, és időben közlekedjenek a szerelvényeik.

Hasonló cikkünk:  A szerdai vihar villámárvizet okozott Nagykőrösön

A cikket a Szegeder és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

Hirdetés

Felkapottak

Pesty László első „ügye” a Kecskemét melletti gyümölcsfeldolgozó pár milliárdos csalása

A 24.hu írta meg hétvégén, hogy Pesty László közzétette az első ügyet, ami szerinte a NER működését mutatja be. Pesty...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...