„Csak a kiemelkedően teljesítő étterem tud fennmaradni” – bemutatjuk a Fekete Gólya konyhafőnökét
Gasztró-rovatunkban igyekszünk bemutatni a kecskeméti éttermek séfjeit és kicsit bepillantani a konyhatitkokba. Balogh Dániel a Fekete Gólya közel húsz fős csapatát vezeti immár négy éve, vele beszélgettünk pályafutásáról, a szakmai kihívásokról, az elmúlt évek vendéglátást sújtó nehézségeiről, de szót ejtettünk arról is, hogyan kell fogadnia a séfnek és a konyhának az esetleges kritikákat, érdemes-e szólni … Bővebben: „Csak a kiemelkedően teljesítő étterem tud fennmaradni” – bemutatjuk a Fekete Gólya konyhafőnökét
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt az URL címet a WordPress honlapba
A beágyazáshoz másoljuk és illesszük ezt a kódot a honlapunkba