A kecsup.hu hiánypótló online újság. Szabad sajtó. Nem a sokadik akar lenni a kecskeméti sajtópalettán, másik utat járunk. Arra törekszünk, hogy a Kecskemétet érintő, a lakosságnak fontos történéseket, híreket bemutassuk abból az irányból is, amelyből nem szokás. Törekvésünk, hogy olyan témáink is legyenek, amelyekről máshol nem írnak, nem írhatnak. Ebben az olvasók is segíthetnek olvasói leveleikkel.

A kecsup.hu egy olyan felület akar lenni, ahol helye van az eszmecserének. A város közösségi életének kíván teret nyújtani. Alakítsuk együtt szűkebb hazánkat; beszéljük meg örömeinket, problémáinkat; adjunk ötleteket a város életét irányítók számára!

Szeretnénk jó értelembe vett vitákat generálni, sokakat érdeklő kérdéseket a felszínen tartani.

Nincsenek korlátlan pénzügyi lehetőségeink. Ezért az olvasókon is múlik sikerünk. Amennyiben tetszik ez az új hang, a szabad sajtó íze, akkor segítse munkánkat!

Amúgy semmi közünk a paradicsomszószhoz. Csak a kiejtés hasonló. Így a helyes: kecsáp. A “kecs” mint Kecskemét és az “UP” mint angolban a fel szó kapcsolata. De utóbbit érthetjük így is: gyerünk, ez az, hajrá.

2019. március 15. után nem sokkal indult el a kecsup.hu. Ezért hadd idézzük a 12 pont első pontját, amely nem véletlenül volt már akkor is az első.

“Kivánjuk a’ sajtó szabadságát, censura eltörlését.”

Jó olvasást!

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com