Interaktív módon bemutatjuk Kecskemét költségvetését, ahogyan még sohasem láttad

Egy városi önkormányzat feladatai sokrétűek és állampolgári szemmel elsőre nehezen áttekinthetőek. Így van ez Kecskeméten is. Ennek azonban nem kellene így lennie az internet világában, ahol joggal várhatjuk el az önkormányzattól, hogy bárki könnyedén utána nézhessen miből, mire és mennyit költ.

A KecsUP csapatával ezért úgy döntöttünk, hogy a modern technika segítségével bemutatjuk Önöknek Kecskemét gazdálkodását, úgy ahogy azt még sohasem látták.

Egy interaktív alkalmazás segítségével azon állampolgárok számára is, akik kevés ismerettel rendelkeznek a közpénzügyek területén, könnyen befogadható és értelmezhető képet adunk, hogy mennyit költ a városunk oktatásra, egészségügyre, a zöldfelületekre vagy éppen a kritikus állapotban lévő útjainkra.

A helyi demokráciára is igaz, kettőn áll a vásár. Egy önkormányzat átlátható működéséhez tájékozott polgárok is kellenek, akik nyomon követik a helyi politikusok döntéseit.

Támogatásukat kérjük, amiért cserébe ezt adjuk

A K-Monitor segítségével egy webes, testre szabható fejlesztést készítünk, aminek a költsége 150.000 Ft. Egyszer kell megvennünk ezt a programot, ami bármikor frissíthető, amikor változik a költségvetés. Így nem csak 2021-ben használjuk ezt az alkalmazást minden változás bemutatására, hanem a következő években is folyamatosan követni tudjuk az újabb és újabb éves költségvetéseket. Hogy láss egy példát is, nézd meg a gyöngyösi jó gyakorlatot ITT.

Nem árulunk azzal zsákba macskát, hogy a KecsUP is pénzből működik és inkább kevesebből, mint többől. A Te támogatásod most ahhoz kérjük, hogy ezt az interaktív költségvetést elkészíthessük, amihez 150.000 Forint támogatást gyűjtünk.

Légy a KecsUP közösségének tagja és veled együtt bemutatjuk mennyit költ városunk az utakra, a parkokra vagy az óvodákra!

Hogyan tudod támogatni a projektet?

Válaszd ki az általad vállalható összeget. Regisztrálj a Donably rendszerébe, ők fogják kezelni a támogatásodat. Add meg a bankkártya adataidat és már meg is kapjuk a támogatásod. Egyszerűbb nem is lehetne. Mi pedig ezen az oldalon folyamatosan frissítjük a beérkezett támogatás összegét, reméljük, hogy gyorsan összegyűlik a projekt költsége!

A közérthető költségvetés projekt célja, hogy összegyűljön 150.000,-Ft az alábbi támogatási összegeket eredményeként:

5.000,-Ft egyszeri támogatás

10.000,-Ft egyszeri támogatás

50.000,-Ft egyszeri támogatás

Fizesd ki egyben: 150.000,-Ft egyszeri támogatás

 

Kecsup donably mockup

https://www.donably.com/kecsup