Képviselő figyelő

Egy helyen Kecskemét képviselőinek, polgármesterének Facebook aktivitása

Ebbe a rovatba kizárólag a megválasztott és listás önkormányzati képviselőknek és a polgármesternek a Facebook posztjai kerülnek. A következő szabályok szerint:

  1. Elküldhetik nekünk a poszt linkjét a szerkesztoseg@kecsup.hu email címre. De csak ide, más csatornát nem tudunk figyelembe venni.
  2. Mi is figyeljük a posztokat, de CSAK a politikusi OLDALAKON. Magán profil nem játszik, még akkor sem, ha ott politizál. Az magán. Viszont ilyen oldala nem mindenkinek van, tehát őket nem tudjuk figyelni. Könnyű csinálni. Aki szeretné, hogy ide kerüljön, az tegye meg, kérjük.
  3. KIKERÜLHET IDE: a képviselő helyi témájú fotói, helyi témájú véleménye. Bármilyen cikk megosztása, de csak akkor, ha helyi vonatkozású véleményt fűz hozzá. Egyéb esetben nem. Helyi témájú plakát, felhívás, közelmény.
  4. NEM KERÜLHET IDE: cikk megosztása (akkor sem ha helyi), hozzáfűzött saját, helyi vélemény nélkül.  Országos témájú plakát, közlemény, mém.
  5. A posztok linkjét tesszük a cikkekbe, ezzel megjelenik a Facebookon is látható tartalom. Nem fűzünk hozzá semmilyen kommentárt, véleményt. Aki pedig kommentelni akarja, az az eredeti helyen megteheti.

[news]