Téged keresünk

A KecsUP folyamatosan fejődik, így gyakran keresünk új embereket új vagy meglévő feladatok ellátására.

Jelenleg nyitott pozíció: FR és értékesítő munkatárs

Téged keresünk: adománygyűjtés és hirdetés értékesítés

Egy ember, két feladat: a lényeg a szabad működés biztosítása!

Adománygyűjtés: feladatod lesz újabb és újabb kampányok kitalálása és levezénylése, hogy minél több helyi civil támogatónk legyen, akik segítik a szabad kecskeméti és regionális sajtó működését. Nem kuncsorognod kell, hanem meggyőzni olvasóinkat és a szabad sajtót fontosnak tartó embereket, hogy magánadományaikkal támogassák a KecsUP működését.

Hirdetés értékesítés: a piaci alapú bevételek a másik fontos lába a szabad működésnek. Ezért feladatod lesz a helyi vállalkozók felkeresése és KecsUP hirdetési felületeinek minél hatékonyabb értékesítése.

Jelentkezés, határidő, ilyesmik

Január 15-ig várjuk a jelentkezésedet, ami tartalmazzon egy rövid és vázlatos önéletrajzot, hogy eddig miben és milyen tapasztalatokat szereztél. Kérünk egy motivációs levelet, hisz ezt a munkát belső motiváció nélkül nem fogod tudni elvégezni és kíváncsiak vagyunk, hogy téged mi hajt.

A jelentkezés legegyszerűbb módja, ha a fenti dolgokat elküldöd nekünk az engemkerestek@kecsup.hu címre.

Gondold végig alaposan és ha úgy érzed, hogy ez a megfelelő kihívás számodra és valódi értéket tudsz adni számunkra, a régió szabad sajtót igénylő olvasói számára és az itt dolgozó vállalkozóknak, akkor jelentkezz!