fbpx

FRISS HÍREK

Vécének használják a főtéri növényzetet

- Advertisement -

Egyik olvasónk küldött több képet is arról a bokros részről, amelyet leírása szerint hajléktalanok használnak illemhelyként. Korábban az ’56-os emlékmű környékét ezért ritkították meg, de úgy tűnik, az a megoldás csak ideiglenesen jelentett megoldást.

„Amióta az enyhébb idő megérkezett, a reggeli kutyasétáltatás közben rendre azt látjuk, hogy több, feltehetően hajláktalanok használják a főtéren a növényzetet wécének” – írta Facebook üzenetében a belvárosban élő hölgy. Majd hozzátette:

„A Rákóczi úton is folyamatos problémát okoznak a hajléktalanok, a Városi Mozi parkolójában rendszeresen vegzálják az embereket aprópénzért. Érdemes egyébként a mozi körüli kisutcákat is megnézni, azok is tele vannak emberi ürülékkel.”

Olvasói fotó

Üzenetét azzal zárta, hogy nem kívánja senkinek azt az életet, amelyet az utcán élőknek kell elviselnie, de úgy gondolja, hogy ez így nem mehet tovább, és szeretné tudni, hogyan lehetne fellépni a köztisztaság érdekében.

Hasonló cikkünk:  Az 52-es főút fáinak kijelölése indokolt volt, de kivágásukra egyelőre nincs szükség

Kérdéseinket feltesszük a Kecskeméti Városrendészetnek, és visszatérünk majd a témára hamarosan.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Árurakodásra kért két parkolónyi várakozóhelyet a húsbolt, vita kerekedett belőle

A Rákóczi út nagykörút felőli sarkán lévő húsbolt kérelemmel fordult az önkormányzathoz, hogy az üzlet előtti parkolósávban az első...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...