fbpx
12.3 C
Kecskemét
2024. április 20., szombat

FRISS HÍREK

Nagy harc vár a fiatal tehetségre

- Advertisement -

Megdöbbentette a kosárlabdás társadalmat az a hír, mely szerint az egyik legnagyobb ígéretnek tartott magyar kosárlabdázó, a Szekszárd és a magyar női felnőtt válogatott kiválósága, Gereben Lívia leukémiával küzd.

A még mindig csak húszesztendős kosárlabdázó a napokban szembesült a rossz hírrel, s ahogyan a családja azt közölte az egyik közösségi oldalon, azonnal elkezdődött a kiváló sportember kezelése.

Gereben Lívia kórházba került. Lívia az Akadémiánkon nevelkedett, így láthattuk mekkora harcos, erős, szívós lány. Igazi példakép, aki szívvel-lélekkel küzdött mindig a csapatáért. Most mi egy csapatként állunk mögötted és szorítunk érted. Két hete Cegléden is együtt voltunk, drukkoltunk neked, te pedig példát mutatva a mérkőzés legjobbja voltál. Tudjuk, most is erős leszel és győzni fogsz! Livi veled vagyunk!

– írták a Mercedes-Benz Gyár Kosárlabda Akadémia közösségi oldalán.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Izsáki út: június 18-án műszaki, július 18-án forgalmi átadás

Ha minden a tervek szerint alakul, a nyári hónapokban végre teljesen birtokba veheti városunk a Könyves Kálmán körút és...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...