fbpx

FRISS HÍREK

Befejeződött a nyomozás a kecskeméti késeléses ügyben

- Advertisement -

Bejelentés érkezett 2018. november 4-én 3 óra 11 perckor a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, amely szerint az egyik kecskeméti szórakozóhely előtt egy férfit megkéseltek.

A rendelkezésre álló adatok alapján a szórakozóhelyen több személy között konfliktus alakult ki, és a biztonsági őrök kivezettek az utcára egy férfit. Ezt követően több vendég, köztük egy 33 éves férfi is az utcára ment, ahol eddig tisztázatlan körülmények között nekitámadt a már utcán lévő ismeretlen személy, és közöttük dulakodás alakult ki. A férfi egy késsel megvágta a 33 éves sértett nyakát, és több további sérülést is ejtett rajta. Ezt követően beszállt az autójába, és elhajtott a helyszínről. A sértett az előzetes orvosi szakvélemény alapján életveszélyesen megsérült.

Hasonló cikkünk:  Siófokra járnak partizni a Bács-Kiskun megyeiek legszívesebben

A rendőrök két órán belül egy kiskunfélegyházi ingatlanban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 48 éves olasz állampolgárt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit az illetékes járásbíróság elrendelt.

A beszerzett orvosszakértői vélemény, valamint a tanúk vallomásai alapján, illetve a felvételeket értékelve a megyeszékhelyi nyomozók módosították a bűncselekmény minősítését.

Az emberölés bűntett kísérlet ügyében folytatott nyomozást a megyei vizsgálati osztály befejezte, és az iratokat a napokban átadták az illetékes ügyészségnek.

 

Police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...