fbpx
-1.5 C
Kecskemét
2022. január 19., szerda

FRISS HÍREK

Fizetős lesz az atlétikai centrum használata

2019. július 1. hétfőtől lakossági célra is használható Kecskemét legújabb sportlétesítményének, az Atlétikai Centrumnak a 400 méteres futópályája. Ettől a naptól vásárolhatók meg azok a lakossági bérletek, melyekkel a futópályáján bárki elvégezheti edzéseit.

Az Atlétikai Centrum lakossági használatára július 1-től nyílik lehetőség, hétfőtől péntekig 12.00-14.30, illetve 18.00-19.45 között. Maga a létesítmény egyébként szintén hétfőtől péntekig 12.00-20.00 óra között tart nyitva.

A futópálya használata havi bérlet megvásárlásával lehetséges, melynek díja 5.000 Ft/fő/hó. A bérletek a Messzi István Sportcsarnok (Kecskemét, Olimpia utca 1/a.) II. emeleti főpénztárában vásárolhatók meg hétfőtől csütörtökig 8.30-12.00 és 12.30-14.30 óra között, pénteken pedig 8.30-12.00 között. A bérletvásárlás feltétele egy személyazonosság igazolására alkalmas fényképes okmány felmutatása, továbbá egy igazolványkép leadása, amely a bérlethez szükséges.

Hasonló cikkünk:  Emelkedik a szennyvízben mért koronavírus-örökítőanyag koncentrációja Kecskeméten
Hasonló cikkünk:  Világszínvonalú fogászati kezelés Kecskemét belvárosában

A 400 méteres futópálya gumiborításának megóvása érdekében fontos, hogy kizárólag edzőcipőben használják a futók. A zavartalan edzések biztosítására pedig egy pályahasználati rend került kidolgozásra, amely egyrészt a helyszínen, másrészt az üzemeltető Hírös Sport Nonprofit Kft honlapján megtekinthető.

A fizetős szolgáltatás megosztotta a sport világában élőket: volt aki elbaltázott lépésnek gondolja, viszont a másik oldalnak is vannak képviselői, akik egyetértenek és elfogadhatónak tartják a havi 5000 forintos bérlet árát.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...