fbpx

FRISS HÍREK

Aggódnak a szurkolók a KTE felkészülése miatt

- Advertisement -

A Grassroots Európa Kupa küzdelmei a Széktói Stadionban zajlanak, és ezért azon aggódnak a Kecskeméti TE NB3-as felnőtt futballcsapatának szurkolói, hogy nem tudnak a legjobb körülmények között készülni így Zoran Kunticék.

A korábbi években a műkerti pályákon zajlottak ezek a meccsek egyébként, amelynek társszervezője az az Egészséges Életmódért Hit és Sport Alapítvány, amely vezetőjéről, Radics Kálmánról már korábban írtunk.

Az ügyben megkerestük a Széktói Stadiont üzemeltető Hírös-Sport Nonprofit Kft-t, ám tegnap reggel küldött levelünkre még nem reagáltak, így nem tudjuk, hogy a pályának ez a fokozott igénybevétel jó vagy sem.

A Kecskeméti TE kérdésünkre úgy reagált, hogy:

A Kecskeméti TE NBIII-as csapata a megszokott munkarend szerint készül a vasárnapi, Dabas-Gyón elleni szezonnyitóra. Az edzőpályák a szokott módon rendelkezésünkre állnak. Vasárnap szeretnénk jó játékkal, győzelemmel kiszolgálni szurkolóinkat, amihez reményeink szerint minden körülmény adott lesz.

Vasárnap 17.00 órakor a Dabas-Gyónnal játszanak egyébként a Széktóiban a felnőtt futballisták az NB3 első fordulójában.

Hasonló cikkünk:  Élete a birkózás, szeretne példát mutatni a gyerekeknek is

 

Frissítés, megérkezett a Hírös-Sport válasza:

A Grassroots Európa Kupa az idei évben 19. alkalommal került megrendezésre, mely rendezvény szervezője többek között a Magyar Labdarúgó Szövetség. Nagy jelentőséggel bír a labdarúgó társadalom körében, továbbá az egyik legkiemelkedőbb társadalmi felelősségvállalási (CSR) eseményük is.

A szóban forgó versenyek többségének a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a Széktói Stadion adott otthont a felkészülési időszakban. A mérkőzések az idei évben is előre leegyeztetett, meghatározott menetrend szerint zajlottak. A pályák folyamatos karbantartás alatt állnak, az esetlegesen nagyobb igénybevétel okozta hibákat azonnal javítjuk, így nem okoz fennakadást a Kecskeméti TE felkészülésében.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...