Aggódnak a szurkolók a KTE felkészülése miatt

0
fotó: Kecskeméti TE Facebook
Hirdetés

A Grassroots Európa Kupa küzdelmei a Széktói Stadionban zajlanak, és ezért azon aggódnak a Kecskeméti TE NB3-as felnőtt futballcsapatának szurkolói, hogy nem tudnak a legjobb körülmények között készülni így Zoran Kunticék.

A korábbi években a műkerti pályákon zajlottak ezek a meccsek egyébként, amelynek társszervezője az az Egészséges Életmódért Hit és Sport Alapítvány, amely vezetőjéről, Radics Kálmánról már korábban írtunk.

Az ügyben megkerestük a Széktói Stadiont üzemeltető Hírös-Sport Nonprofit Kft-t, ám tegnap reggel küldött levelünkre még nem reagáltak, így nem tudjuk, hogy a pályának ez a fokozott igénybevétel jó vagy sem.

Hirdetés

A Kecskeméti TE kérdésünkre úgy reagált, hogy:

A Kecskeméti TE NBIII-as csapata a megszokott munkarend szerint készül a vasárnapi, Dabas-Gyón elleni szezonnyitóra. Az edzőpályák a szokott módon rendelkezésünkre állnak. Vasárnap szeretnénk jó játékkal, győzelemmel kiszolgálni szurkolóinkat, amihez reményeink szerint minden körülmény adott lesz.

Vasárnap 17.00 órakor a Dabas-Gyónnal játszanak egyébként a Széktóiban a felnőtt futballisták az NB3 első fordulójában.

 

Frissítés, megérkezett a Hírös-Sport válasza:

A Grassroots Európa Kupa az idei évben 19. alkalommal került megrendezésre, mely rendezvény szervezője többek között a Magyar Labdarúgó Szövetség. Nagy jelentőséggel bír a labdarúgó társadalom körében, továbbá az egyik legkiemelkedőbb társadalmi felelősségvállalási (CSR) eseményük is.

A szóban forgó versenyek többségének a korábbi évekhez hasonlóan ezúttal is a Széktói Stadion adott otthont a felkészülési időszakban. A mérkőzések az idei évben is előre leegyeztetett, meghatározott menetrend szerint zajlottak. A pályák folyamatos karbantartás alatt állnak, az esetlegesen nagyobb igénybevétel okozta hibákat azonnal javítjuk, így nem okoz fennakadást a Kecskeméti TE felkészülésében.

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft