fbpx

FRISS HÍREK

Busz gázolt a Dózsa György úton

- Advertisement -

Kecskemét belterületén, a Dózsa György úton – az Izsáki út felől a Petőfi Sándor utca irányában – közlekedett 2019. augusztus 2-án 21 óra 13 perckor egy 34 éves férfi egy helyi járatos autóbusszal.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján az Ipoly utca kereszteződéséhez érve nem biztosított elsőbbséget a kijelölt gyalogos-átkelőhelyen az Ipoly utca felől a Botond utca irányába átkelő 64 éves férfinek, és a busz jobb elejével elütötte a gyalogost. A baleset következtében a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni.

Az életmentésben egy kecskeméti rendőr, illetve a Készenléti Rendőrség egyenruhásai is részt vettek. Erről a police.hu oldalon – az alábbi link alatt – bővebben olvashatnak.

A baleset bekövetkezésének körülményeit a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya büntetőeljárás keretében vizsgálja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...