fbpx
4 C
Kecskemét
2024. április 25., csütörtök

FRISS HÍREK

Lezsák belevágott az önkormányzati kampányba

- Advertisement -

A napokban került a lakiteleki postaládákba a térség országgyűlési képviselőjének, Lezsák Sándornak a szórólapja, melyben arra tesznek utalást, milyen jó lenne, ha a jelenlegi független polgármester távozna, és egy fideszes ülne a helyére.

Az is köztudott, hogy Lezsák nagyon jól fekszik az Orbán-kormánynál, sorra tömik milliárdokkal a Lakiteleki Népfőiskola alapítványát, amely a környéken élők szerint is amolyan kis kiképző központja a Nemzeti Együttműködés Rendszerének.

Termálfürdő, footgolf pálya, hotel és sok más presztízsberuházás valósul meg sok milliárdnyi közpénzből napjainkban és a közeljövőben. Nem csoda tehát, hogy erősen kell tartania a gyeplőt Lezsák Sándornak, nem engedheti, hogy „birodalmában” egy független polgármester szerephez jusson.

Lezsák Sándor veje a a Nimród Footgolf Sportegyesület elnöke

Nem titok az sem, hogy a 1,3 milliárdból épült footgolt pályát üzemeltető egyesület elnöke az a Molnár Arnold, aki házastársa Lezsák Annának, Lezsák Sándor lányának.

Öt éve Zobokiné Kiss Anita 52.17%-kal nyerte el a polgármesteri címet a korábbival Felföldi Zoltánnal szemben, aki a FIDESZ-Nemzeti Fórum színeiben indult, Lezsák Sándor támogatásával. Azóta a településen sokat tettek azért a kormánypárti elkötelezettek, hogy ellehetetlenítsék a testület és a polgármester munkáját, még fel is kellett oszlatni 2016-ban a közgyűlést. Az újra kiírt választást azonban újra Zobokiné Kiss Anita nyerte, nagy arculcsapás volt ez ismét Lezsáknak és köreinek.

Hasonló cikkünk:  Egyre népszerűbb a műszempilla a nők körében

Most, hogy közelegnek a 2019-es önkormányzati választások, Lezsák begyújtotta a rakétákat, és már most kampányidőszak előtt szórólappal tudatja bújtatva, hogy tessék az én emberemre szavazni majd, mert akkor lesz jó igazán Lakiteleknek. Nos, ez majd eldől október 13-án, ám az biztos, hogy kétszer már nemet mondtak a helyi földesúrnak a helyiek, így lehet ezek a tengernyi közpénzből megvalósuló látványberuházások sem lesznek elegendőek a fideszes sikerhez.

Információink szerint Lezsák alapítványa és Lakitelek költségvetése között körülbelül húszszoros a különbség, és persze nem az utóbbi javára.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...