fbpx
9.2 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

Bíróság elé áll a fosztogató

- Advertisement -

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kecskeméti Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytatott egy 23 éves kecskeméti lakossal szemben.

Az eljárás során beszerzett adatok szerint 2019. augusztus 30-án délután a megyeszékhely belvárosában egy férfi rátámadt egy járókelőre. Az ismeretlen hazáig követte az idős asszonyt, majd hirtelen mögé lépett, mikor a nő a kapu zárját próbálta kinyitni. Az elkövető áldozata kezéből kiszakította a szatyrát, majd elmenekült a helyszínről. A nejlon táskában élelmiszer, aprópénz és személyes tárgyak voltak.

A 90 éves sértett koránál és egészségi állapotánál fogva védekezésre képtelen, így esélye sem volt a bűncselekményt meghiúsítani.

A kecskeméti rendőrök néhány órán belül beazonosították, és másnap reggel elfogták Sz. Tibort. A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban bíróság elé állítás javaslatával adták át a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

Hasonló cikkünk:  Gyilkosság történt a Mezei utcában, elfogták a tettest

police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti civilek gondolnák újra a város közösségi közlekedését

A közösségi együttgondolkodásra épülő kezdeményezés egyik aktivistája először április elején posztolt az egyik legnagyobb kecskeméti Facebook-csoportba, most pedig lapunkat...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...