Bíróság elé áll a fosztogató

0
police.hu
Hirdetés

Mint arról korábban beszámoltunk, a Kecskeméti Rendőrkapitányság kifosztás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozást folytatott egy 23 éves kecskeméti lakossal szemben.

Az eljárás során beszerzett adatok szerint 2019. augusztus 30-án délután a megyeszékhely belvárosában egy férfi rátámadt egy járókelőre. Az ismeretlen hazáig követte az idős asszonyt, majd hirtelen mögé lépett, mikor a nő a kapu zárját próbálta kinyitni. Az elkövető áldozata kezéből kiszakította a szatyrát, majd elmenekült a helyszínről. A nejlon táskában élelmiszer, aprópénz és személyes tárgyak voltak.

A 90 éves sértett koránál és egészségi állapotánál fogva védekezésre képtelen, így esélye sem volt a bűncselekményt meghiúsítani.

Hirdetés

A kecskeméti rendőrök néhány órán belül beazonosították, és másnap reggel elfogták Sz. Tibort. A jelenleg is letartóztatásban lévő gyanúsított ügyében a nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat a napokban bíróság elé állítás javaslatával adták át a Kecskeméti Járási és Nyomozó Ügyészségnek.

police.hu

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft