fbpx
21 C
Kecskemét
2023. június 1., csütörtök

FRISS HÍREK

Időjárás – Kecskeméti infrastruktúra: 1-0

Erőteljes ciklon érte el szeptember 9-én, hétfőn a Kárpát-medencét. A kora délután lehulló csapadék a Vacsi közt és a Bethlen körutat elárasztotta a víz. Meglepetésre ismét elborította a víz a kecskeméti aluljárót is, amelyen éppen egy hete indulhatott meg a forgalom a felújítás után.

Az 1,2 milliárd forintba kerülő projekt keretében csaknem fél kilométeren új csapadékcsatornát, 446 méteren új vízvezetéket, továbbá 182 méteren új szennyvízcsatornát, a városközpont és a 44-es főút között pedig egy turbó körforgalmú új csomópontot épített a COLAS Zrt – adta hírül a kecskemeti-hirhatar.hu.

Az esőzés miatt mintegy 30-40 centiméter magasan állt meg a víz az aluljáróban. A rendőrség ki tudja, miért, de sokáig nem zárta le a sötét mélyedést. Néhány nagyobb teherautó, busz és terepjáró még sikeresen hajtott át rajta, de egy áruszállító kisteherautó nem volt ilyen szerencsés, elakadt az aluljáró közepén. Ezt látva a többi autós még a lehajtó részen megfordult, nem merészkedett a gázlóba. Az elakadt furgont a tűzoltóság szakemberei vontatták ki.

Hasonló cikkünk:  Tradicionális húsvétoló családi nap volt a Népi Iparművészeti Gyűjteményben
Hasonló cikkünk:  Parkgondozási, köztisztasági és útfenntartási feladatokhoz lecserélik a régi gépparkot 

Az Alföld más részein is esett az eső. Szegeden sok kárt, személyi sérülést okozott a viharos erejű szél és a lezuhanó faágak.

Az eset óta elöntötték a Facebookot a felháborodott kommentek, egy olvasó levelét szemlézték is az ügyben.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...