fbpx
6.6 C
Kecskemét
2022. december 7., szerda

FRISS HÍREK

Közleményt adott ki a Tankerület a Zrínyivel kapcsolatban

A Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola ügyével kapcsolatban az alábbi tájékoztatást adták:

Megkezdődik a helyreállítás a Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskolában

A híresztelésekkel ellentétben biztonságos a Kecskeméti Belvárosi Zrínyi Ilona Általános Iskola, a balesetveszélyes részeket a Kecskeméti Tankerületi Központ lekerítette, és elkezdte a helyreállítási munkálatokat is.

Az elmúlt hetekben több híradás is foglalkozott az épülettel, a sok esetben ellenőrizetlen hírekkel bizonytalanságban tartották az érintett szülőket. Az épület érvényben lévő tűz-, villám- és érintésvédelmi felülvizsgálatát 2019. szeptember 1-jén újból elvégeztettük. A felülvizsgálat eredménye alapján közvetlen balesetveszélyt okozó hiba nem áll fenn. A lehulló vakolat miatt a teljes utcai és udvari homlokzatot emelőkosaras géppel átvizsgáltattuk, statikai állapotáról soron kívül felmérést készíttettünk. A fellazult vakolat és a korrodált elemek bontása megtörtént, a tankerületi központ jelenleg a helyreállításhoz szükséges előkészületeket végzi, hogy minél hamarabb elkezdődhessen a kivitelezői munka.

Hasonló cikkünk:  Mit olvasott a kecskeméti újságolvasó 1956 októberében?
Hasonló cikkünk:  Vita a döntően közpénzből működő kecskeméti önkormányzati sajtóról

A műszaki mérések és munkálatok miatt az érintett részek elkerítésre kerültek. Terveink szerint a homlokzat helyreállítása október végéig elkészül.

Kecskeméti Tankerületi Központ


Összes cikkünk a témában ide kattintva olvasható!

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...