fbpx
-3.5 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Bíróság elé állhat a rabló

- Advertisement -

A megyeszékhelyi rendőrök 2019. október 1-én 13 óra 50 perckor őrizetbe vettek egy kecskeméti tartózkodási hellyel rendelkező férfit. A 23 éves fiatal megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az előző napon gyalogosan követni kezdett egy 90 éves asszonyt. Amikor a sértett a házához ért, az tettes odalépett hozzá, és kiszakította a kezéből a táskáját. Az idős nő a nagy erejű rántás következtében a téglafalnak esett, és könnyű sérülést szenvedett, a férfi pedig a megszerzett értékekkel elszaladt.

A nyomozók beazonosították, és egy nappal később elfogták a rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható elkövetőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek.

A jelenleg is letartóztatásban lévő férfi ügyében a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat bíróság elé állítás javaslatával átadták a helyi ügyészségnek.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...