fbpx
-3.5 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Elismerések október 23-a alkalmából

- Advertisement -

A Bács-Kiskun megyei rendőrök nemzeti ünnepünk alkalmából elismeréseket vehettek át.

Egy fő belügyminiszteri elismerésben részesült: szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért rendőrségi tiszthelyettesi címet kapott.

Ketten az Országos Rendőr-főkapitányság Vezetőjétől vehették át az elismerést: egyikőjüket alezredessé léptették elő, míg a másik hivatásos állományú kolléga pénzjutalmat kapott.

A megyei főkapitányság vezetője a rendőrség állományában huzamosabb időn át végzett szolgálati feladatai kiemelkedő teljesítéséért főtörzsőrmesterré léptette elő Rózsahegyi Árpád Ferenc nyugállományú határőr törzsőrmestert, illetve egy főt születésnapja alkalmából pénzjutalomban részesített.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Vezetőjének ünnepi parancsa alapján a tartósan magas színvonalon végzett munkájáért további 23 hivatásos rendőr és rendvédelmi igazgatási alkalmazott kapott pénzjutalmat.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...