fbpx
9.1 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

A rendőrök nem folytattak teljes körű nyomozást Farkas Flórián haverjának ügyében

- Advertisement -

Természetesen nem Polt Péter világított rá a furcsaságra, a kecskeméti ügyészség látta úgy, hogy folytatni kell a büntetőeljárást, mivel törvénysértő volt a vizsgálat megszüntetéséről hozott határozat – írja a zsurpubi.hu.

Emlékezetes, hogy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság mindössze két hét alatt „kivizsgálta”, majd még az október 13-i választások előtt gyorsan le is zárta a nyomozást Farkas Flórián fideszes országgyűlési képviselő szolnoki emberének, Kozák Ferencnek a lakásügyében. Az ügyészség – említett okok miatt – november 6-án elrendelte, hogy felderítési szakaszban folytatódjon a büntetőeljárás.

Kozákot egy 72 négyzetméteres lakással dobta meg az akkor még Fidesz-többségű szolnoki önkormányzat. A választási kampányban is igen aktív roma nemzetiségi elnök hihetetlenül jó áron kaparintotta meg a belvárosi lakást, hiszen alig több mint 4 millióba került az ingatlan, amit aztán Flóri haverja tovább is értékesített, méghozzá jelentős felárral, az önkormányzat pedig fura módon nem akarta kiadni az adásvétel alapját képező értékbecslést.

Hasonló cikkünk:  Interjú Brüsszelből, megrongált Fidesz-iroda, letiltott politikusi interjú, dermesztő iskolai légkör

Ekkor jött képbe az ellenzéki polgármesterjelölt, Radócz Zoltán, aki jelentős vagyoni hátrányt okozó hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tett az ügyben, majd a nyomozást megszüntető határozatra reagálva is ő fordult az ügyészséghez.

Egyre több Fideszhez, fideszeshez köthető sötét ügyletre derül fény, s talán ezek a simlis „bizniszek” a jövőben már nem is maradnak majd következmények nélkül.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...