Fegyvereket találtak egy kecskeméti kamionsofőrnél

0
illusztráció - pixabay.com
Hirdetés

Egy 55 éves, kecskeméti férfi több pumpát is ellopott az egyik helyi üzemből. A rendőrség átkutatta a házát és az autóját is, ahol több fegyvert is találtak.

A férfi kamionsofőrként dolgozott, amikor augusztusban az egyik kecskeméti üzem raktárához hajtott. Itt a leparkolt kamionban lévő élelmiszeres dobozokba és a felső ágyába elrejtett 7 defektjavító pumpát, amiknek az összértéke 424 ezer forint.

A rendőrség később házkutatást tartott az otthonában, ahol az ellopott pumpák közül kettőt megtaláltak. Később a többit is bevitte a rendőrségre, a kár megtérült.
A házkutatás közben az otthonában és az autójában engedély nélkül tartott fegyvereket és lőszereket is találtak a hatóságok. Összesen három pisztolyt, egy revolvert és 12 darab lőszert. Ezeket le is foglalták.

Hirdetés

Az ügyészség lőfegyverrel és lőszerrel visszaéléssel, valamint lopással vádolja a büntetlen előéletű férfit, aki beismerő vallomást tett. Javasolják a felfüggesztett börtönbüntetését, valamint azt, hogy a lefoglalt lőszereket és fegyvereket kobozza el a bíróság. Az ügyben a Kecskeméti Járásbíróság fog határozni.

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft