fbpx
15.3 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Fiatal Uszonyosúszók VI. Világtalálkozója a Kecskeméti Fürdőben

- Advertisement -
2019. november 30-án szombaton és december 1-jén vasárnap kerül sor a Fiatal Uszonyosúszók VI. Világtalálkozójára a BÁCSVÍZ KVSC Búvárúszó Szakosztálya szervezésében a Hírös Sport Nonprofit Kft. által üzemeltetett Kecskeméti Fürdőben.

November végén ismét Kecskemétre látogatnak a legfiatalabb uszonyosúszók, hogy összemérjék tudásukat nemzetközi szinten. A hatodik alkalommal megrendezésre kerülő világtalálkozó célja a versenyzési lehetőség biztosítása a 2004-ben és az azelőtt született sportolók számára, ugyanis részükre nincs rangosabb nemzetközi verseny, míg a junior és felnőtt korosztályok számára minden évben rendeznek kontinens- vagy világbajnokságot.

Az évről-évre sikeresebb rendezvény nevezése még tart, de már most látszódik, hogy az Ifjúsági, Serdülő és Gyermek korosztályokat érintő megmérettetésen a hazai legeredményesebb klubok mellett képviseltetni fogják magukat török, belga, francia, olasz, cseh, szlovák, horvát, orosz, fehérorosz és osztrák csapatok is. A résztvevők várható létszáma 250-300 főre tehető. A futamokra a Kecskeméti Fürdő 50 méteres versenymedencéjében kerül sor november 30-án szombaton 9.00-12.30 és 14.00-20.00 óra között, valamint december 1-jén vasárnap 9.00-14.00 óra között.

Hasonló cikkünk:  Ultramaratont teljesített a nyárlőrinci jegyespár (galériával)

Bővebb információkért látogasson el a rendezvény Facebook oldalára.

kecskemetifurdo.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...