fbpx
11.8 C
Kecskemét
2024. február 26., hétfő

FRISS HÍREK

Kijutott az Európa-bajnokságra a kecskeméti Fantasy Dance Company

- Advertisement -

A hétvégén került megrendezésre Budapesten a Ritmuscsapatok őszi modern tánc bajnoksága, ami egyben a kvalifikációs állomása volt a 2020. márciusában megrendezésre kerülő bécsi Európa bajnokságnak.

Az iskola egy szólóval és egy formációval indította táncosait- a versenyen. A szólót a 13 éves Benedikti-Rembeczky Hanna táncolta, melynek címe: Bűnre csábítás.

Hanna már februárban elkezdte a versenysorozaton való részvételt, és fantasztikus teljesítményének köszönhetően a hétvégi versenyen összetettben megszerezte a Magyar bajnoki címet.
A formációt a tánciskola 14 fős versenycsapata mutatta be.

A csapat tagjai: Baksai Hanna, Bende Zsófi, Benedikti-Rembeczky Hanna, Dóka Enikő, Fehér Kata, Hojsza Anna, Lázity Alexandra, Moiskó Anna, Pásztor Ramóna, Szász Réka, Tóth Katarina, Török Zsófia, Vincze Vivien, Tóth Márk.

Ezt a koreográfiát a mindenki által ismert angol kém, James Bond Casino Royale című filmje ihlette. A csapat egy közel hat perces koreográfiában táncolta el a film legfontosabb jeleneteit. Kimagasló teljesítményüket nemcsak az 1. hellyel díjazta a zsűri, hanem nekik ítélték a legjobb koreográfiáért járó különdíjat is.

Hasonló cikkünk:  Tatabányán keresztül vezethet az út a párizsi olimpiára a férfi kéziseknek

A koreográfiákat Darányi Attila a Fantasy Dance Company vezetője készítette.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kamu igazoltatásokkal csaltak ki TAO-pénzeket a KTE kézilabdacsapatánál

A Magyar Narancs csütörtöki lapszámában megjelent cikk szerint jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalással és többrendbeli személyes adattal való...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...