fbpx
15.3 C
Kecskemét
2021. október 27., szerda

FRISS HÍREK

Szemtanúkat keres a rendőrség

A kecskeméti rendőrök az állampolgárok segítségét kérik a baleset körülményeinek tisztázása érdekében.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 03010/3503/2019. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása vétség miatt indított nyomozást.

Ágasegyháza lakott területén kívül, az 5301-es számú úton közlekedett Izsák irányába 2019. november 2-án 17 óra 44 perc körül egy ismeretlen személy egy feltehetően Citroen vagy Peugeot típusú személygépkocsival. A sofőr az út 12-es kilométerénél ismeretlen okból áttért a szemközti forgalmi sávba és nekiütközött a szemből érkező Mercedesnek, majd megállás és adatainak hátrahagyása nélkül elhagyta a helyszínt. A baleset következtében személyi sérülés nem történt, anyagi kár keletkezett.

Hasonló cikkünk:  Hadházy Ákos Orbán fogorvosára és 1,2 milliárd EU-s támogatásra bukkant Kecskeméten

Az ismeretlen sofőr azonosítása érdekében a Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a balesetben részes járművel és annak vezetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen! Személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon jelenjenek meg, vagy hívják a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...