fbpx
2.2 C
Kecskemét
2023. február 3., péntek

FRISS HÍREK

Fantasy Dance Company: Eltáncolták a teremtést és a bűnbeesést

 

A Fantasy Dance Company tánciskoláról írtunk már nem is olyan régen. Annak kapcsán, hogy a csapat kijutott az idei Európa-bajnokságra, amely márciusban lesz Bécsben. Jártunk egy próbájukon is, arról videót is készítettünk.

Színpadra vitték az eredetet

Most a növendékek két telt házas előadáson vannak túl. Az Eredet című produkcióban két gyermek szemén keresztül szemlélhettük, hogyan lett a semmiből az első két ember, majd hogyan estek bűnbe.

Édesapjuk egy piknikezés közben mesélte el nekik a történetet, amely még a jelenben indult. Farmeres hip-hoppal és salsa ruhás latin tánccal. Majd a nagy sötétség után kibontakozó élet, valamint Ádám és Éva története már balett elemekkel operálva rántotta magával a közönséget egy mesevilágba.

Hasonló cikkünk:  Miért használjon környezetbarát építőelemeket?

Láthattuk az almás jelenetet a kígyó táncával, a jó és a rossz csatáját. A vívódást, a bajba jutást és a szenvedést, amely megfeszült táncos testekben jelent meg a színpadon a tánciskola vezetői által.

Hasonló cikkünk:  Egy kisebb erdő telepítése kompenzálná a külügyminiszter repüléseiből eredő károsgáz-kibocsátást

Hol könnyed, szerelmes, idilli mozdulatok jellemezték az előadást, hol pedig a vadság, a gonoszság volt tettenérhető a táncosok produkciójában. A látványos előadást népszerű zeneszámok egészítették ki, és így szoros egységet alkotva nyújtottak a gyerekek kellemes vasárnap délutánt szüleiknek, és minden más érdeklődőnek.

Az iskola közel 60 fővel működik, és ennyien a színpadon is voltak a bemutatókon.

Nézze meg fotóinkat is!

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...