fbpx
2.2 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Ittas baleset után újabb ittas baleset

- Advertisement -

A gyanúsított ittasan elütött egy nőt Kecskeméten. A balesetet követően hiába vették el a rendőrök jogosítványát, ő később továbbfolytatta útját, és Soltvadkerten ittasan ismét balesetet okozott.

Egy 53 éves Csongrád megyei nő egy személygépkocsival közlekedett a kecskeméti Nyíri úton 2020. január 27-én 11 óra 30 perc körül. Haladása során nem adott elsőbbséget az utat keresztező kijelölt gyalogos-átkelőhelyen – a neki jobbról érkező és kerékpárját maga mellett tolva – gyalogosan közlekedő 67 éves helyi asszonynak, akit elütött. A kiérkező járőrök által alkalmazott szonda pozitív értéket mutatott, így a járművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt előállítottak. A nő vezetői engedélyét elvették a megyeszékhelyi rendőrök.

Az asszonnyal szemben járművezetés ittas állapotban bűntett miatt indított büntetőeljárást a Kecskeméti Rendőrkapitányság.

Hasonló cikkünk:  A két kecskeméti generálkivitelező évek óta szerződéseket kötött, de a családi házakat nem építették fel

A sofőr kihallgatását követően – immár jogosítvány nélkül – visszaült autójába, és még aznap délután Solvadkerten anyagi káros balesetet okozott, mely során csak egy pillanatra állt meg, majd adatai hátrahagyása nélkül elhajtott. Az eseményt követően intézkedés alá vonták a helyi rendőrök. A nővel szemben ismét szondát alkalmaztak, mely még mindig pozitív értéket mutatott, így vér-vizelet mintavétel miatt előállították. Vele szemben járművezetés ittas állapotban vétség miatt indítottak eljárást a helyi rendőrök.

Az ügyek egyesítése után a nőt őrizetbe vették a kecskeméti rendőrök, akik előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...