fbpx
-3 C
Kecskemét
2023. február 5., vasárnap

FRISS HÍREK

Kecskeméti tinigyilkosság: Bosszútól tart Edina családja

Májusban lesz 11 éve, hogy a 16 esztendős kecskeméti lányt brutális kegyetlenséggel megölte a barátja, akivel a beteges féltékenykedései miatt szakított.

Az egy évvel idősebb éltanuló gimnazista hidegvérrel, 54 késszúrással végezte ki a gyönyörű lányt. A szülei valósággal belerokkantak a gyászba, máig a kisebbik lányuk és Edina kutyája tartja bennük a lelket. P. N. hét év múlva visszatért a városba, miután feltételesen kiengedték a börtönből.

– Eltelt tíz év. Hogy vészeltük át, azt nem tu­dom. Teltek a na­­pok, a hónapok, az évek, és megpróbáltunk együtt élni a fájdalommal. Múlt héten a kisebbik lányunk ballagására vittük a virágot, büszkén, boldogan, ma pedig a te­metőbe Edina sírjára, könnyes szemmel – írta ki fájdalmát kö­zösségi oldalán Edina édesanyja.

A megtört nő évente kétszer, a születésnapján és a halála évfordulóján ír a lányához. Ahogy arról nemrég beszámoltunk, P. N. a fiatalkorúak börtönében ismerkedett meg újdonsült szerelmével, feltételes szabadulásuk óta pedig már gyermekük is született. A párját az apja élve elföldelésé­ért ítélték el. Most abban a városrészben élnek, ahol Edina szülei is. Egyszer még össze is futottak egymással. Edina családja tart a férfi bosszújától, ezért nem szeretnének nyilatkoz­ni és ismét előtérbe kerülni.

Hasonló cikkünk:  A Momentum képviselője végrehajtókat küldött a Külügyminisztériumra
Hasonló cikkünk:  Salacz László szerint jelentős kiadással járna, ha emelnék az SNI gyerekek utazási támogatását

borsonline.hu

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...