fbpx
2.1 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Kecskeméti tinigyilkosság: Bosszútól tart Edina családja

- Advertisement -

Májusban lesz 11 éve, hogy a 16 esztendős kecskeméti lányt brutális kegyetlenséggel megölte a barátja, akivel a beteges féltékenykedései miatt szakított.

Az egy évvel idősebb éltanuló gimnazista hidegvérrel, 54 késszúrással végezte ki a gyönyörű lányt. A szülei valósággal belerokkantak a gyászba, máig a kisebbik lányuk és Edina kutyája tartja bennük a lelket. P. N. hét év múlva visszatért a városba, miután feltételesen kiengedték a börtönből.

– Eltelt tíz év. Hogy vészeltük át, azt nem tu­dom. Teltek a na­­pok, a hónapok, az évek, és megpróbáltunk együtt élni a fájdalommal. Múlt héten a kisebbik lányunk ballagására vittük a virágot, büszkén, boldogan, ma pedig a te­metőbe Edina sírjára, könnyes szemmel – írta ki fájdalmát kö­zösségi oldalán Edina édesanyja.

A megtört nő évente kétszer, a születésnapján és a halála évfordulóján ír a lányához. Ahogy arról nemrég beszámoltunk, P. N. a fiatalkorúak börtönében ismerkedett meg újdonsült szerelmével, feltételes szabadulásuk óta pedig már gyermekük is született. A párját az apja élve elföldelésé­ért ítélték el. Most abban a városrészben élnek, ahol Edina szülei is. Egyszer még össze is futottak egymással. Edina családja tart a férfi bosszújától, ezért nem szeretnének nyilatkoz­ni és ismét előtérbe kerülni.

Hasonló cikkünk:  Szegeder: Az nem kifejezés, hogy olcsó a Mere

borsonline.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...