fbpx
7.3 C
Kecskemét
2024. április 23., kedd

FRISS HÍREK

Luxusbörtönbe vonult Kecskeméten Mengyi Roland

- Advertisement -

A volt fideszes képviselő a Blikk szerint a kecskeméti börtönben van, amelyről az a hír járja, hogy „szinte egy szanatórium”.

A múlt szombaton, titokban vonult börtönbe a volt fideszes országgyűlési képviselő, Mengyi Roland, akit szeptemberben négy év letöltendőre ítélt a bíróság különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás bűntettének kísérlete és más bűncselekmények miatt – írja a Blikk. A politikusnak már decemberben meg kellett volna kezdenie a büntetés letöltését, de vélhetően halasztást kapott.

A lap szerint a Voldemortként elhíresült Mengyi Kecskeméten, Magyarország legjobb börtönében van, amelyet a lap egy volt fogvatartott beszámolója alapján „szinte szanatóriumnak” nevez.

A férfi, aki korábban hónapokat töltött az intézményben, így írta le: „Egyágyas, jól felszerelt szobák vannak. A fürdőszoba ugyan közös, de van például közös konyha, ahol főzhettünk, a hozzávalókat pedig a börtön boltjában vásárolhattuk meg.” A rabok többsége reggel kisbusszal jár dolgozni, a műszakok általában reggel 6-tól délután 2-ig tartanak. A munka végén választható menü várja őket a kantinban.

Hasonló cikkünk:  Hamarosan itthon is kínálhatnak a bankok kriptoeszközöket

A fogvatartottak tévézéssel, számítógépezéssel, kártyázással, pingpongozással, vagy a könyvtárban tölthetik el a szabadidejüket, de van biliárdasztal, konditerem, sakk- és angolszakkör, valamint kertészkedni is lehet.

 

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...