fbpx
2.2 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Megállapodást kötött a kecskeméti színház és az egyetem

- Advertisement -

Stratégiai megállapodást kötött a nemrégiben nemzetivé minősített kecskeméti Katona József Színház és a Neumann János Egyetem.

A Kecskeméti Duális Oktatás Zrt. újonnan felépült campusán kötött stratégiai megállapodást a közelmúltban nemzetivé minősített kecskeméti Katona József Színház és a Neumann János Egyetem csütörtökön. Az egyetem rektora, Fülöp Tamás azt mondta, a kecskeméti felsőoktatás egyik alapfeladatának tekintik, hogy hallgatóik a sokoldalú képzés és felkészítés mellett a kultúra iránt is fogékony, a színházművészetre nyitott értelmiségiekké váljanak.

Cseke Péter, a kecskeméti Katona József Színház igazgatója szerint az egyetemen és a színházban is kiemelt jelentősége van a tanulás és a szórakozás kiegyenlített jelenlétének, hiszen mindkét intézmény célja tudást és élményt adni a hallgatóknak és a nézőknek.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kecskeméti középiskolák a TOP 100-ban

A HVG idén is kiadta a legjobb 100 magyarországi középiskola listáját. Három kecskeméti is belefért a TOP 100-ba.  Az összeállítás...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...