fbpx

FRISS HÍREK

Rablóbanda a Vacsi közben – betörnek és benzint lopnak

- Advertisement -

Az elmúlt napokban több hír is érkezett arról, hogy a Vacsi közben betörések történtek és üzemanyaglopásokra lettek figyelmesek a helybélik. Szombaton hajnalban az egyik vacsi közi zöldség- és gyümölcsüzletbe hatoltak be illetéktelenek. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás miatt indított nyomozást.

A városrész „Szívvel a Vacsiközért” közösségi oldalán nemcsak a betörések aggasztják az ott lakókat. A Smetana utca környékén élő tulajdonosok azt mondták, hogy karácsony előtt két eset is történt, amikor üzemanyagot loptak. Egy helybéli tulajdonos elmesélte, hogy egyszerűen elvágják a benzincsövet, amit könnyedén megtehetnek, mert esténként tele van az emeletes házak környéke parkoló autókkal.

Január 23-án fogadóóra a vacsi közi közbiztonság helyzetéről

Dr. Tóth Szilárd a felmerült közbiztonsági helyzet kapcsán 2020. január 23-án 17:00-tól rendkívüli képviselői fogadóórát tart a Kandó Iskolában. A megbeszélésen jelen lesz a polgárőrség, a rendőrség, illetve a városháza egy-egy képviselője is.

Hasonló cikkünk:  A Belügyminisztérium megkezdte a kórházak ellenőrzését

A képviselő továbbá tájékoztatást nyújt az ATM automata, a közmű beruházások kapcsán felmerülő kérdésekre, illetve a vacsi közi ABC, az új buszmenetrend és a buszmegállók ügyében is.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...