Megszólalt a Kecskeméten szörnyethalt kislányok édesanyja

0
Hirdetés

A Budapestről Szegedre tartó InterCity Kecskemét és Katonatelep között rohant bele a kocsiba, amelyben a két kislány és nagymamájuk utazott. Az autó az ütközés hatására kettészakadt.

Blikk úgy tudja, a két gyerek nagymamájukkal boltba indult. Az idős asszony rajongott az unokáiért, mindig leste az alkalmat, hogy a kedvükre tehessen – mesélték a lapnak a lányok unokatestvérei.

A nagymamát súlyos sérülésekkel szállították kórházba, állapotáról egyelőre semmit nem lehet tudni. Az unokatestvérek attól tartanak, hogy ha fizikailag fel is épül, lelkileg nem bírja el a terhet, hogy az ő autójában haltak meg az unokái. A közmédia információi szerint a balesetet az okozhatta, hogy a 62 éves asszony a piros jelzés ellenére hajtott a sínekre.

A Blikk azt írja, a lányok nyolcan voltak testvérek. Édesanyjuk a tragédia hallatán rosszul lett, nyugtatókra volt szüksége.

Hirdetés

“A jelenlegi párom látta a szörnyű baleset hírét az interneten, már akkor rossz érzésem volt. Hívtam a volt férjem, hogy minden rendben van-e, de megszólalni sem tudott, a háttérben pedig hallottam a szirénákat. Rögtön tudtam, hogy nagy a baj” – idézte fel az anya. A gyerekeket azon a hétvégén a nő volt férje elvitte. Az anya nem érti, miért nem ment a lányokkal az apa, miért hagyta, hogy a nagymama vezessen.

“A volt férjem anyja legalább tíz éve nem vezetett, most szerezte vissza a jogosítványát. A jó istenre bízom az ítélkezést felette, de soha többé nem akarom látni az asszonyt, aki miatt meghaltak a gyerekeim” – mondta a lányok édesanyja.