fbpx
15 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Hamarosan a képen látható maszkok kerülnek a kecskemétiek postaládájába

- Advertisement -

Politikai konszenzus született ma arról, hogy lakcímenként kettő darab mosható textilmaszk kerül majd be minden kecskeméti postaládájába.

Kedden megírtuk, hogy a szombathelyi önkormányzat mintájára Kecskeméten is elkezdődött egy kutatómunka, hogy megtalálják azon helyi vállalkozásokat, akik nagy tételben tudnának gyártani szájmaszkokat a kecskemétiek számára.

Végül a Rösch Mode céggel sikerült megállapodni, amely hétfőtől, naponta 5000 darabot képes legyártani a képen látható maszkból.

Az önkormányzati képviselők a mai napon politikai hovatartozás nélkül, egységesen álltak ki amellett, hogy lakcímenként kettő darab mosható textilmaszk kerüljön majd be minden kecskeméti postaládákba.

A fenti napi gyártásszám miatt a lakosság szíves türelmét kérik, egy kis időbe telik, amíg sikerül minden postaládához eljutni. Kérik továbbá a kecskemétieket, hogy saját egészségük védelme érdekében tartsák majd be a maszkokhoz csomagolt használati utasítás tartalmát.

Király József megtalálta a maszkhiány megoldását Kecskeméten

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...