fbpx
9.8 C
Kecskemét
2024. április 24., szerda

FRISS HÍREK

Forray Gábor távozik Kecskemétről

- Advertisement -

Immár bizonyos, hogy nem Forray Gábor irányítja majd a KTE-Duna Aszfalt csapatát a 2020-21-es kosárlabda bajnokságban. A 46 éves szakember (fél év jászberényi kitérőt leszámítva) 2005 óta folyamatosan a kecskeméti kosárlabdában dolgozott, 2021. június 30-ig szólt a szerződése, amelyet a klub Forray Gábor kérésére bontott fel – számol be a ktekosar.hu.

2013 óta ő a magyar felnőtt férfi kosárlabda-válogatott másodedzője, ez idő alatt irányította az U18-as, és az U20-as válogatott szakmai munkáját szövetségi edzőként.

„Számomra Kecskemét marad az otthon, függetlenül attól, hogy Budapesten születtem és Székesfehérváron nőttem fel. A családom itt marad, nem volt olyan terv, hogy elköltözünk. Annyi történt, hogy kaptam egy számomra rendkívül komoly előrelépést, és szakmai kihívást jelentő ajánlatot, ami az egyik álmom volt.” – mondta az interjúban Forray Gábor, ami teljes egészében elolvasható a ktekosar.hu oldalon.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Az aláírásgyűjtés előtt pár nappal visszalépett a Fidesz-KDNP egyik kecskeméti képviselőjelöltje, Tihanics Tibor

A KecsUP úgy értesült, nem Tihanics Tibor birkózó edző, hanem Szappanos Benedek, a Bács-Kiskun Vármegyei Tudományos Ismeretterjesztő Társulat igazgató...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...