fbpx
13.2 C
Kecskemét
2022. október 2., vasárnap

FRISS HÍREK

Hat tuningolt autó bukott meg a szombat éjszakai kecskeméti razzián

Az előző hetihez hasonló komplex ellenőrzést tartott a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 2020. június 6-án, szombaton éjszaka több társosztály bevonásával  a város frekventált területein – közölte a Rendőrség.

A közlekedésrendészeti osztály munkáját a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztályának motoros járőrei, valamint a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Közlekedési, Műszaki, Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály munkatársai segítették, akik az akcióban érintett járműveket a helyszínen átvizsgálták.

A hatóságok emberei a helyi bevásárlóközpontok – például a Tesco – parkolóit, a fő közlekedési utak ki- és bevezető szakaszait ellenőrizték, valamint a Kis- és Nagykörúton közlekedőket vonták intézkedés alá.

Az igazoltatások során 76 járművet és 86 személyt ellenőriztek. Ennek során 6 személygépkocsiról derültek ki olyan műszaki hiányosságok, amelyek eredményeként azokat rendkívüli műszaki vizsgára berendelték.

Hasonló cikkünk:  Fegyveres migránsoknak nézték az airsoft csapatot Helvécián

(Az előző héten ellenőrzött 183 autóból 13-nál rendeltek el rendkívüli műszaki vizsgáztatást.)

Hasonló cikkünk:  Egyszer volt, hol nem volt, avagy a szétvert kút a Romkertben - Frissítés: Nem történt bűncselekmény

További egy esetben szabálysértési feljelentést tettek a rendőrök, illetve tíz esetben helyszíni bírságot, két esetben pedig közigazgatási bírságot szabtak ki.

Ilyen átalakításokat találtak az ellenőrök:

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...