Fantomkép készült a snicceres támadóról

0
Grafika a snicceres támadóról (Rajz: Police.hu)

Amint arról korábban már beszámoltunk, 2020. augusztus 14-én, pénteken este a Lajosmizsére közlekedő személyvonaton egy fiatal férfi a nála lévő tapétavágóval több alkalommal megvágta és ököllel megütötte a munkáját végző kalauzt.

A férfi ezt követően Dabas és Inárcs-Kakucs állomások között leugrott a mozgó szerelvényről és elmenekült.

A hölgy az inzultustól során könnyű sérülést szenvedett.

Wanted

A rendőrség most nyilvánosságra hozta a férfi fantomképét és személyleírását.

Az elkövető körülbelül 25 éves, 165-170 centiméter magas, vékony testalkatú, kerek arcú, haja rövid, fekete, szeme sötétbarna, hangja mély, jobb fülében karika fülbevaló van. A bűncselekmény elkövetéskor khaki színű rövid ujjú pólót és fekete farmernadrágot viselt.

Felfegyverkezve elkövetett, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével gyanúsítják.

A lakosság segítségét kérik

A Dabasi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, az jelentkezzen személyesen a Dabasi Rendőrkapitányságon munkaidőben (hétfőtől-csütörtökig: 7.30-16, pénteken: 7.30-13.30-ig) vagy hívja a 06 29 360-207-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Nagyobb kép >>>

Sniccerrel vágták meg a kalauzt a lajosmizsei vonaton